Svijet

Haradinaj nije kriv za ratne zločine

objavljeno prije 12 godina

Haški je sud jučer je oslobodio krivnje bivšeg zapovjednika Oslobodilačke vojske Kosova i bivšeg kosovskog premijera Ramusha Haradinaja za ratne zločine i zločine protiv… više »

Putin pobjednik - Gruzija i Ukrajina na čekanju do prosinca

objavljeno prije 12 godina

Ruski predsjednik Vladimir Putin, koji je sinoć doputovao na summit NATO-a u Bukurešt, slobodno može ubilježiti političku pobjedu nad Georgeom W. Bushom. Naime, članice NATO-a nisu… više »

Mugabeova stranka ipak izgubila većinu

objavljeno prije 12 godina

Službeni rezultati izbora u Zimbabveu objavljeni nekoliko sati nakon što je oporba proglasila pobjedu na predsjedničkim izborima pokazuju poraz stranke Roberta Mugabea. Poraz… više »

Najvažniji saveznici Bushu okrenuli leđa

objavljeno prije 12 godina

Američki predsjednik George W. Bush našao se u vrlo nezgodnom položaju kada su se uoči jučerašnjeg početka summita NATO-a u Bukureštu njegovom nastojanju da se dvije… više »

Hillary: Ja sam Rocky Balboa

objavljeno prije 12 godina

Kandidatkinja za demokratsku predsjedničku nominaciju Hillary Clinton nema namjeru napustiti ring u kojem se bori s crnačkim senatorom Barackom Obamom. Dokazala je to i jučer kada je u žaru… više »

‘Teflon političar’ od afera bježi u Bruxelles

objavljeno prije 12 godina

Najava predsjednika irske vlade Bertija Aherna da će 6. svibnja odstupiti s dužnosti, potakla je špekulacije da se taj iskusni političar priprema za neku od vodećih dužnosti u… više »

Izabrana Miss mina

objavljeno prije 12 godina

Maria Restino Manuel iz Angole postala je Miss eksplozivnih sredstava, točnije ‘Miss nagaznih mina’.Neobična misica, 25-godišnja prodavačica, u glasovanju putem interneta… više »

Multietnički kriminalitet odlično funkcionira

objavljeno prije 12 godina

Na kosovsko-srbijanskoj granici uhićena je četveročlana srpsko-albanska banda zbog krijumčarenja nafte iz Srbije i napada na policajce. - Uhićena su trojica Srba i jedan Albanac. To je… više »

Vruće poruke striptizeti ministra koštale fotelje

objavljeno prije 12 godina

Bi li to htjela učiniti na nekom posebnom mjestu? Koje bi to mjesto bilo?’, ‘Nema boljeg nego gledati kako ti se partner uzbuđuje i još ti govori zbog čega’, samo su… više »

Bush: Putin mi se sviđa jer je snažan

objavljeno prije 12 godina

Američki predsjednik George W. Bush završio je jučer svoj posjet Ukrajini, gdje je započeo europsku turneju, te otputovao u Bukurešt na dvodnevni summit NATO-a. Bush je… više »

Rupel je lažirao podatke?

objavljeno prije 12 godina

Dva dužnosnika slovenskog ministarstva vanjskih poslova, a jedan od njih je ministar Dimitrij Rupel, osumnjičena su za nezakonito dobivanje i obradu 110.000 ulaznih i izlaznih telefonskih… više »

Heathrow u blokadi, ministar bez prtljage

objavljeno prije 12 godina

British Airways (BA) će zbog kaosa koji je proteklih dana zavladao na novootvorenom Terminalu 5 londonskog aerodroma Heathrow izgubiti najmanje 50 milijuna funti, objavili su iz te tvrtke.… više »

Madonna uzor NATO-u

objavljeno prije 12 godina

Imidž pop-ikone Madonne dosad je služio kao platforma za izgradnju  stila nekih pjevačica poput Britney Spears, Christine Aguilere i Kylie Minogue. Međutim, jedna od najpopularnijih… više »

Klobuchar se odlučila za Obamu

objavljeno prije 12 godina

Senatorica iz Minnesote Amy Klobuchar, porijeklom Slovenka, podržala je Barcka Obamu u utrci za nominaciju Demokratske stranke na američkim predsjedničkim izborima. Klobuchar je tako, uz… više »

Sudbina Makedonije još uvijek neizvjesna

objavljeno prije 12 godina

Glavni tajnik NATO-a Jaap de Hoop Scheffer ocijenio je u ponedjeljak da je ishod summita Saveza koji sutra počinje u Bukureštu nepredvidljiv kada je riječ o statusu koji će Ukrajina i… više »