Svijet

Tajna veza Pitta i Obame

objavljeno prije 12 godina

Barack Obama je daleki rođak Brada Pitta (deveto koljeno), dok je njegova rivalka u predizbornoj utrci Hillary Rodham Clinton u rodbinskoj vezi s njegovom dragom Angelinom Jolie, piše… više »

NLO sletio na farmu

objavljeno prije 12 godina

Na jednu farmu u brazilskoj državi Gojas sletio je nepoznati leteći objekt, piše  Blic.  Tajanstveni objekt prvi je primijetio farmer Sebastian Markez. Nakon što su na… više »

NATO ugrožava Europu

objavljeno prije 12 godina

Novoizabrani ruski predsjednik Dmitrij Medvedev nastavio je politiku pritiska na NATO da u svoje članstvo ne primi Ukrajinu i Gruziju. Medvedev poručuje da će to biti loše za europsku… više »

‘Slučaj Tuzla’

Clinton: Nisam lagala, samo sam se krivo izrazila

objavljeno prije 12 godina

Nakon što su je američki mediji i ljuti protivnici razapeli zbog malo izmijenjene verzije događaja vezanih u njezin posjet Tuzli 1996. godine, demokratskoj kandidatkinji za… više »

Portret gole Carle Sarkozy prodaje se za 4000 dolara

objavljeno prije 12 godina

U posljednje vrijeme jedan od najtraženijih pojmova na internetu među Francuzima zasigurno je  ‘Carla Bruni nue’, piše britanski list Times. No, to ni u kojem slučaju… više »

Sarkozyjev plan

Bojkot OI još uvijek je moguć

objavljeno prije 12 godina

Nakon što je Francuska prošli tjedan pozvala Kinu da poštuje ljudska prava na Tibetu, francuski predsjednik Nicolas Sarkozy najavio je mogućnost bojkotiranja ceremonije… više »

‘Papa ne provocira muslimane’

objavljeno prije 12 godina

Krštenje talijanskog muslimana koje je tijekom uskrsnog vikenda izveo papa Benedikt XVI. nije bio neprijateljski čin spram islama, opravdavao je Papu jučer vatikanski list Osservatore… više »

Austrija: Sudarilo se 60 auta

objavljeno prije 12 godina

Jedna vozačica je poginula, a više od 30 osoba je ozlijeđeno u stravičnom lančanom sudaru 60 automobila koji se dogodio jučer na austrijskoj autocesti između gradova Seewalchena i St.… više »

Cheney: Vojnici idu dobrovoljno u rat

objavljeno prije 12 godina

Američki potpredsjednik Dick Cheney izjavio je u intervjuu ABC Newsu da je podatak o 4000 poginulih američkih vojnika u Iraku strašan, ali da ti vojnici idu dobrovoljno u rat. -… više »

FOTO-VIJEST

SAD - I plače mali zeko...

objavljeno prije 12 godina

Tradicionalna uskrsna potraga za pisanicama u Bijeloj kući raznježila je američkog predsjednika Georgea W. Busha, koji nije izdržao a da ne zagrli veliku bijelu zečicu. (METRO)  više »

Premijer naredio da se suci puste na slobodu

objavljeno prije 12 godina

Kandidat Pakistanske narodne stranke (PPP) bivše premijerke Benazir Bhutto, ubijene u prosincu prošle godine, Yousaf Raza Gilani izabran je jučer za premijera Pakistana velikom… više »

Putin šalje pomoć Srbima na Kosovu

objavljeno prije 12 godina

Ruski predsjednik Vladimir Putin naredio je svojoj vladi da u područja na Kosovu gdje žive Srbi pošalje humanitarnu pomoć, prenosi BBC. Iako je to Putinov odgovor na zahtjev vlade u… više »

Washington Post: Hillaryne rupe u sjećanju na Tuzlu

objavljeno prije 12 godina

Kandidatkinja za demokratsku predsjedničku nominaciju Hillary Clinton glasove birača prikupljala je zanimljivim, ali neistinitim pričama iz doba kada je bila prva dama SAD-a, piše… više »

Peterleova stranka u dugovima

objavljeno prije 12 godina

Slovenski kandidat za predsjednika Lojze Peterle zbog izborne je kampanje, koja je završila potpunim debaklom, svojoj stranci Slovenskim kršćanskim demokratima napravio dug veći… više »

Obraćenik Allam: Spreman sam suočiti se sa sudbinom

objavljeno prije 12 godina

Muslimanski spisatelj i novinar egipatskog podrijetla - veliki kritičar islamističkog fundamentalizma Magdi Allam kojega je na Uskrs u izravnom televizijskom prijenosu papa Benedikt XVI. s… više »