Svijet

Cowen bez konkurencije

objavljeno prije 12 godina

Irski ministar financija Brian Cowen trebao bi postati sljedeći irski premijer s obzirom na to da je ostao jedini kandidat za čelnika vladajuće stranke Fianna Fail nakon što su u… više »

Vujanović ostaje na čelu Crne Gore

objavljeno prije 12 godina

Dosadašnji predsjednik i kandidat vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) Filip Vujanović dobio je 53,3 posto glasova na temelju 70 posto obrađenog uzorka, priopćio je u Centar… više »

Teksas: Policija se priprema za napad na sektu

objavljeno prije 12 godina

Vođe poligamističke sekte na zapadu američke savezne države Teksas dopustile su vlastima da pretraže njihov hram u potrazi za 16-godišnjakinjom čije je navodno seksualno zlostavljanje… više »

Johnson: Ja sam žrtva prljavih igara laburista

objavljeno prije 12 godina

Izbori za novog gradonačelnika Londona koji se održavaju 1. svibnja, ušli su u završnu fazu. Točnije u onu u kojoj slijede nemilosrdni udari između suprotstavljenih strana:… više »

Carla u borbi za Ingrid Betancourt

objavljeno prije 12 godina

Između 10.000 do 25.000 ljudi sudjelovalo je u ‘bijelom maršu’ u Francuskoj, tražeći oslobađanje Ingrid Betancourt koju u zatočeništvu drži kolumbijska gerila. Među… više »

‘Elvis’ Sarkozy vraća Francusku u NATO

objavljeno prije 12 godina

Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy rekao je jučer na summitu NATO-a u Bukureštu kako očekuje ove godine odluku o povratku Francuske pod vojno zapovjedništvo Saveza, iz kojega… više »

Nema još sporazuma

objavljeno prije 12 godina

Srbijanska Vlada jučer je većinom glasova odbila prijedlog da se Skupštini na ratifikaciju uputi ‘energetski sporazum’ s Rusijom, potpisan potkraj siječnja ove godine.… više »

Obama skupio 40 mil. dolara

objavljeno prije 12 godina

Senator Barack Obama, vodeći u utrci za predsjedničku nominaciju američke Demokratske stranke, u ožujku je prikupio više od 40 milijuna dolara donacija za svoju kampanju i… više »

Haradinaj nije kriv za ratne zločine

objavljeno prije 12 godina

Haški je sud jučer je oslobodio krivnje bivšeg zapovjednika Oslobodilačke vojske Kosova i bivšeg kosovskog premijera Ramusha Haradinaja za ratne zločine i zločine protiv… više »

Putin pobjednik - Gruzija i Ukrajina na čekanju do prosinca

objavljeno prije 12 godina

Ruski predsjednik Vladimir Putin, koji je sinoć doputovao na summit NATO-a u Bukurešt, slobodno može ubilježiti političku pobjedu nad Georgeom W. Bushom. Naime, članice NATO-a nisu… više »

Mugabeova stranka ipak izgubila većinu

objavljeno prije 12 godina

Službeni rezultati izbora u Zimbabveu objavljeni nekoliko sati nakon što je oporba proglasila pobjedu na predsjedničkim izborima pokazuju poraz stranke Roberta Mugabea. Poraz… više »

Najvažniji saveznici Bushu okrenuli leđa

objavljeno prije 12 godina

Američki predsjednik George W. Bush našao se u vrlo nezgodnom položaju kada su se uoči jučerašnjeg početka summita NATO-a u Bukureštu njegovom nastojanju da se dvije… više »

Hillary: Ja sam Rocky Balboa

objavljeno prije 12 godina

Kandidatkinja za demokratsku predsjedničku nominaciju Hillary Clinton nema namjeru napustiti ring u kojem se bori s crnačkim senatorom Barackom Obamom. Dokazala je to i jučer kada je u žaru… više »

‘Teflon političar’ od afera bježi u Bruxelles

objavljeno prije 12 godina

Najava predsjednika irske vlade Bertija Aherna da će 6. svibnja odstupiti s dužnosti, potakla je špekulacije da se taj iskusni političar priprema za neku od vodećih dužnosti u… više »

Izabrana Miss mina

objavljeno prije 12 godina

Maria Restino Manuel iz Angole postala je Miss eksplozivnih sredstava, točnije ‘Miss nagaznih mina’.Neobična misica, 25-godišnja prodavačica, u glasovanju putem interneta… više »