« Svijet
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
SKUPLJA ZA ODVJETNIKE?

Berlusconi prodaje sardinijsku vilu za 450 milijuna eura

Vila Certosa, u kojoj je Berlusconi snimljen u društvu gologrudih djevojaka, postat će vlasništvo emira Abu Dabija

(Getty Images)
Više o

Silvio Berlusconi

,

Sardinija

,

Abu Dhabi

,

Vila Certosa

,

Zajed ben Sultan Al-Nahian

,

emir Muhamed

Predsjednik talijanske vlade Silvio Berlusconi odlučio je prodati luksuznu nekretninu na Sardiniji, Vilu Certosu, za 450 milijuna eura obitelji vladara bogatoga naftnog emirata Abu Dabija, piše u srijedu dnevnik Corriere della Sera.

"Vila Certosa sviđa se emiru. Pristao je na cijenu od 450 milijuna", piše dnevni list i dodaje kako, pak, osoba koja se brine za Berlusconijeve nekretnine nije potvrdila vijest.

"Nemam komentara. Ne mogu to ni potvrditi ni zanijekati", izjavio je novinama Claudio Giuntoli, predstavljen kao osoba koja se desetljećima brine za Berlusconijeve nekretnine.

Po pisanju novina, premijer je, "ogorčen" fotografijama snimljenima na tom imanju koje ga prikazuju s djevojkama, od kojih su neke bile golih grudi, odlučio prodati imanje za koje je nekad tvrdio da ga želi pretvoriti u talijanski Camp David.

Emir Muhamed, sin i prijestolonasljednik šeika Zajeda ben Sultana Al-Nahianea, vladara Abu Dabija, tražio je rezidenciju na Sredozemlju i, po pisanju Corrierea, Berlusconijevo imanje ima tražene odlike, uključivo sigurnosne uvjete. (hina/metro-portal)

18.11.2009. 14:40:40
Novi komentar
nužno
nužno