Kazalište
ZPC

DUO TRIO u Zagrebačkom plesnom centru

objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci

DUO TRIO dvije su kratke koreografije posve različitih pristupa osobnostima koje se pojavljuju kroz tjelesnost. Pokret proizlazi iz asocijativnosti i imaginacije zadanih elemenata. Izvođačice… više »

KULTURNA MANIFESTACIJA

Noć kazališta u Hrvatskoj - 50 tisuća ljudi gledalo 56 predstava

objavljeno prije 11 godina

Noć kazališta, koja se održala 20. studenog u Hrvatskoj, Slovačkoj, Bosni i Hercegovini te Crnoj Gori, ove je godine privukla oko 76 tisuća posjetitelja koji su u kazalištima… više »

VEČERAS SVI U KAZALIŠTE!

Kompletni program Noći kazališta u Hrvatskoj

objavljeno prije 11 godina

Program Noći kazališta ove je godine bogatiji i maštovitiji nego prethodne, uz još više kazališta koja su se uključila u akciju. Pored niza već gotovih… više »

POGLED IZNUTRA

Noć kazališta sutra u KNAP-u

objavljeno prije 11 godina

U subotu, 20. studenog u 20 moći ćete pogledati novu predstavu kazališta KNAP "Romanca o tri ljubavi" koju je publika, ali i kritika već odlično prihvatila. Predstava je nastala… više »

O PREDSTAVI

'Prevaranti' - komična priča o hrvatskoj stvarnosti

objavljeno prije 11 godina

Predstava 'Prevaranti', ukupno šezdeseta komedija Fadila Hadžića jučer je po prvi put izvedena u kazalištu Kerempuh. Ernest Vagner (Adam Končić), glavni lik predstave živi u… više »

NOVA PREDSTAVA

'Prevaranti' - 60. komedija Fadila Hadžića od sutra u Kerempuhu

objavljeno prije 11 godina

Predstava 'Prevaranti' djelo je našeg najizvođenijeg komediografa Fadila Hadžića, kojemu je ovo ukupno šezdeseta komedija. Glavni akter komedije „Prevaranti" je čovjek s… više »

SVI U KAZALIŠTE

Noć kazališta diljem Hrvatske 20. studenoga

objavljeno prije 11 godina

Manifestacija "Noć kazališta" prerasta u europsko događanje, jer su se hrvatskom projektu ove godine pridružile Slovačka i BiH, naglasio je ministar kulture Boži Biškupuć na… više »

BOGAT PROGRAM

Kazališni festival Češke besede od 10. do 20. studenog

objavljeno prije 11 godina

Festival se održava u Češkom narodnom domu, a otvara ga predstava "Kako nastaje kazališna predstava" Karela Čapeka, u izvedbi mladeži iz kazališne skupine Češke… više »

GOSTOVANJE

'Par' i 'www.justdance.com(e)home' na daskama kazališta KNAP

objavljeno prije 11 godina

Ovih dana kazalište KNAP Kulturnog centra Peščenica na svojim daskama ugostit će dvije kazališne/plesne družine. Koautorska inicijativa OOUR u suradnji s udrugom… više »

PREMIJERA NA ČEKANJU

Odgođen Spiderman, najskuplji mjuzikl Broadwaya

objavljeno prije 11 godina

Premijera najskuplje predstave u povijesti Broadwayja opet je odgođena. "Spider-Man Turn Off The Dark", mjuzikl za koji su glazbu napisali Bono i The Edge iz grupe U2, odgodio je… više »

IZVJEŠTAJ S PREMIJERE

'Romanca o tri ljubavi' premijerno izvedena u kazalištu KNAP

objavljeno prije 11 godina

Nova predstava kazališta KNAP 'Romanca o tri ljubavi' jučer je premijerno prikazana uglavnom pred novinarima i glumcima u Kulturnom centru Peščenica. Predstava je nastala… više »

DILJEM HRVATSKE

Noć kazališta: 93 predstave u 24 grada

objavljeno prije 11 godina

Ovogodišnja Noć kazališta održat će se 20. studenoga 2010. u 24 grada diljem Hrvatske. U Noći kazališta u 54 kulturne institucije odigrati će se 93 predstave uz 65… više »

STUDENTSKIH RUKU DJELO

'Romanca o tri ljubavi' na daskama kazališta KNAP

objavljeno prije 11 godina

Kazalište KNAP, Kulturnog centra Peščenica s ponosom predstavlja svoju novu predstavu 'Romanca o tri ljubavi', koja je nastala u suradnji s Akademijom dramske umjetnosti, na… više »

ZA DJECU

'Oh, kako je lijepa Panama' na daskama Dječjeg kazališta Dubrava

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

U nedjelju, 31. listopada u 18 sati u Dječjem kazalištu Dubrava možete pogledati predstavu 'Oh, kako je lijepa Panama', u režiji Mariusa Schienera, ostvarenu u suradnji s Hum nakladom… više »

Nova PREDSTAVA

Praizvedbom "Ovo bi mogla biti moja ulica" počela sezona u ZKM-u

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

Praizvedbom predstave "Ovo bi mogla biti moja ulica", koja upozorava na pojavu nasilja među mladima, Zagrebačko kazalište mladih (ZKM) otvorilo je večeras novu kazališnu sezonu.… više »