Film nema prethodne stranice
NAJAVE

13. PSSST! Festival nijemog filma

objavljeno prije 15 sati i 51 minutu

13. PSSST! Festival nijemog filma počinje uvodnom projekcijom u četvrtak, 24. listopada 2019. u 18 sati, a otvorenje je istog dana u 20 sati. Festival traje od 24. - 26.… više »

ZFF

Latinoamerički filmski boom na ZFF-u

objavljeno prije 3 dana i 13 sati

Četiri uzbudljiva naslova koje gledamo u programima ovogodišnjeg ZFF-a stižu iz Latinske Amerike. Karakteriziraju ih beskompromisan stil, svježi redateljski pristupi i zanimljive priče… više »

KINO PROGRAM

Španjolski filmovi u kinu Kinoteka

objavljeno prije 4 dana i 14 sati

U suradnji s Veleposlanstvom Španjolske u Hrvatskoj, kino Kinoteka dio svog filmskog programa ovoga mjeseca posvećuje španjolskoj kinematografiji. U izboru filmova koji će biti… više »

FESTIVALI

“Renzo Piano: arhitekt svjetlosti” pobjednički je film DA2 Film Festivala

objavljeno prije 4 dana i 16 sati

DA2 - Zagreb Design, Art & Architecture Film Festival, petodnevno filmsko putovanje svjetovima umjetnosti, arhitekture i dizajna, završio je u subotu projekcijama dokumentarnih… više »

NAJAVE

2. Berlinale Special u Rijeci, Splitu i Zagrebu

objavljeno prije 5 dana i 13 sati

Bogatu filmsku jesen obilježit će drugi po redu Berlinale Special koji od 17.10. do 27.11. u Zagrebu, Rijeci i Splitu donosi sedam atraktivnih naslova s najprestižnijeg… više »

MA DA?

Joker poharao kina i - porno stranice

objavljeno prije 6 dana i 13 sati

Film Joker, čiju režiju, scenarij i produkciju potpisuje Todd Phillips već je nakon prvih nekoliko dana prikazivanja u hrvatskim kinima pogledalo više od 85 tisuća gledatelja,… više »

NAJAVE

DokumentarnI film "Etnoskopija" u MM centru

objavljeno prije 9 dana i 13 sati

Projekcija dokumentarca Etnoskopija, u režiji Sare Mikelić i Sandra Sklepića održat će se u petak, 11. listopada s početkom u 20:00. Ulaz besplatan.… više »

ZFF

Moj prvi film In Memoriam

objavljeno prije 9 dana i 15 sati

Agnès Vardi, Milošu Formanu, Dušanu Makajevu, Georgeu A. Romeru i Nicolasu Roegu, redateljima čije ćemo prve filmove gledati u posebnom… više »

NAJAVE

Retrospektiva 'francuskog Hitchcocka' u kinu Tuškanac

objavljeno prije 11 dana i 15 sati

U ponedjeljak, 7. listopada, u zagrebačkom kinu Tuškanc, otvara se retrospektiva najvećeg majstora francuskog kriminalističkog filma do šezdesetih, Henri-Georgesa Clouzota,… više »

17. ZFF

Zagreb Film Festival počeo otkrivati adute

objavljeno prije 16 dana i 13 sati

Zagreb Film Festival, najveća zagrebačka filmska avantura, održat će se sedamnaesti put od 7. do 17. studenog u kinu Tuškanac, MSU, dvorani KIC, KUC Travno, NS Dubrava i Laubi. Nakon… više »

KINO PROGRAM

Kino kao nekad - ciklus Edwarda G. Robinsona

objavljeno prije 17 dana i 17 sati

Od utorka do subote u kinu Kinoteka gledamo ciklus američkog filmskog i kazališnog glumca Edwarda G. Robinsona (1893 - 1973). Karijeru je počeo na Broadwayu, a u filmu je kontinuirano… više »

PITCHER PERFECT

Netflix po prvi put u Hrvatskoj

objavljeno prije 18 dana i 13 sati

Ovog vikenda je održana međunarodna filmska radionica „Pitcher Perfect" u organizaciji produkcije 4 film d.o.o. i udruge Otvorena medijska grupacija iz Zagreba koje predvodi… više »

FESTIVALI

Filmovima 'Demonsko' i 'Zombiji' najviše nagrada na 15. Festivalu 25 FPS

objavljeno prije 18 dana i 17 sati

Polujubilarno, 15. izdanje internacionalnog festivala eksperimentalnog filma 25 FPS završilo se u nedjelju navečer u zagrebačkom kinu SC dodjelom nagrada i projekcijom nagrađenih… više »

KINO PROGRAM

Retrospektiva SF klasika u kinu Tuškanac

objavljeno prije 19 dana i 15 sati

Retrospektiva klasičnih naslova znanstvenofantastičnog filma u kinu Tuškanac otvara se u utorak, 1. listopada filmom "Dan kad se Zemlja zaustavila" Roberta Wisea, jednim od prijelomnih… više »

COOL

Na Plitvicama će snimati seriju o migrantima

objavljeno prije 20 dana i 10 sati

Serija "Amnezija" o krijumčarenju izbjeglica i droge na granici jugoistočne Europe počet će se snimati u ožujku 2020. na Plitvičkim jezerima, gdje doista i prolazi put onih koji iz ratom… više »