« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
SUPER!

Trikovi za zavaravanje gladi

Glad je najveći neprijatelj svake dijete, pa nije na odmet znati kako najlakše i najučinovitije zavarati glad i ostati čvrst do sljedećeg obroka

Kako jednostavno zavarati glad
Kako jednostavno zavarati glad (FreeDigitalPhotos)
Više o

dijeta

,

glad

,

skidanje kilograma

,

zavaravanje gladi

Dijeta podrazumijeva disciplinu u prehrani, no ono što nas najčešće natjera da prekršimo pravila je glad. Dolazi tiho i podmuklo, između obroka koji i tako nisu pretjerano obilni i nakon par dana, kad više ne možemo izdržati, bacamo se na hranu.

Par savjeta koji će zavarati glad nisu na odmet, a uvijek je učinkovito popiti vodu, naročito mineralnu. Mineralna voda će nas napuhati i učiniti sitim, a kako kalorija baš i nema, prestavlja sjajno rješenje.

>> Kako pobijediti glad i spasiti dijetu >>

Druga stvar koja garantirano funkcionira su kiseli krastavci. Osim što imaju mizernih 16 kalorija na jednu šalicu, ova kisela delicija snižava razinu šećera u krvi i na taj način ublaćava osjećaj gladi.

>> Glad - 5 savjeta kako je ukloniti >>

Ako niste ljubitelj kisele hrane, uvijek možete posegnuti za orašastim plodovima tipa badema, lješnjaka i oraha koji su zdravi, hranjivi i dobro će vas zasititi. Kombinirajte ih s malo grožđica ili suhih smokvi i nema šanse da budete gladni do sljedećeg obroka. Naravno, dovoljna je jedna šaka, više od toga donijet će previše kalorija.

Isprobajte ove trikove, isplatit će vam se kad sljedeći put stanete na vagu.

05.10.2014. 11:29:00
Novi komentar
nužno
nužno