« Žene
objavljeno prije 9 godina
EHHH

Što muškarci primjećuju kod žena u krevetu

Žene će vjerojatno prvo pomisliti na sve ono što one same smatraju nesavršenim na sebi, no zapravo muškarci na to gledaju jako blagonaklono

Muškarce boli briga za vaše nesavršenosti
Muškarce boli briga za vaše nesavršenosti (Shutterstock)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

zapažanja

Žene prije odlaska u krevet obično provedu neko vrijeme jadikujući u sebi nad svojim nesavršenostima koje ih smetaju, nerijetko gase svjetlo prije seksa ili se trude biti u pozama gdje to što njih smeta nije vidljivo.

No, kad bi znale što muškarci zapravo zapažaju na njima, priča bi išla potpuno drugačije ... Naime, muškarci će prvo primjetiti vašu  - inicijativu. Samopouzdanje je seksi, i to jako, a ako je praćeno odlučnim ponašanjem, muškarci jednostavno polude od sreće.

Seksi su i pogledi na koje će, ako ih se uputi senzualno i strastveno, muškarci padati kao muhe, a odabranik vašeg srca jednostavno će kao hipnotiziran krenuti prema krevetu.

Žensko najjače oružje nisu ni grudi ni stražnjica ni noge nego - pokreti. Hod, ponašanje u društvu, koketiranje, lagano zabacivanje glave unatrag kad se smijete ... sve to otkriva strast i pali muškarce.

Za kraj, trud koji ulažete kako bi bile lijepe za njih oni jako dobro vide, iako ga vrlo rijetko komentiraju. No, ako se sredite i na kraju večer završi strastvenim seksom, budite sigurni da je upravo to glavni razlog. Naime, muškarcima taj trud laska i osjećaju se vrlo dobro kad se njihova draga sređuje zbog njih ...

12.05.2015. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno