« Žene
objavljeno prije 9 godina
PRIPAZITE

Nedostatak samopouzdanja poguban je za vezu

Samopouzdanje je kao i sreća - ako ga nemate, loše vam je, no dobra je vijest da ga se može izgraditi. Naročito loš utjecaj nedostatka samopouzdanja pokazuje se u vezama

Treba imati samopouzdanja :)
Treba imati samopouzdanja :) (Arhiva)
Više o

žene

,

samopouzdanje

,

nedostatak samopouzdanja

Samopouzdanje je jedna od stvari koje svi, makar potajno, žele imati u većim količinama nego što ga stvarno imaju. Bez obzira imali ga ili ne, glumili da ga imate ili se zavlačili u kut sobe na svakom tulumu, dobro je poraditi na njemu.

Naime, samopouzdanje je jedan od glavnih faktora uspješne veze, no jednako tako i one katastrofalne, koju u slučaju nedostatka samopouzdanja sami sabotirate na razne načine. 

>> Što nam daje samopouzdanje >>

Žene bez samopouzdanja u vezama stalno traže neki oblik potvrde - voli li ih partner dovoljno, jesu li dovoljno dobre za njega ... Sve u svemu, prilično teška situacija za oboje koja često završava prekidom.

No, u takvoj vezi žena postaje i ovisna - o njemu, njegovoj pažnji i njegovom društvu, pošto svaki trenutak kad nije s njim sumnja da je on negdje s nekom drugom. Naravno, takve priljepke muškarci baš i ne vole previše.

>> Tračanje je dobro za samopouzdanje >>

Problem je što nestaje i seksualni apetit, jer nedostatak samopouzdanja je vrlo loša stvar kad stojite pred ogledalom u kupaonici i pripremate se za seks - propitkivanje nedostataka na tijelu cijeli će čin napraviti prilično kompliciranim i, ponekad, mučnim.

>> Pokažite samopouzdanje pomoću govora tijela >>

Zadnji argument za podizanje samopozdanja je - ljubomora. Žene bez samopouzdanja stalno su ljubomorne na sve koje se približe njihovom dragom na manje od metra, a uz takav stav i ponašanje više nije nikome prihvatljivo. 

13.05.2015. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno