« Žene
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
RASKRČITE ŽIVOT

Tipovi prijateljica kojih se morate riješiti

Svatko od nas ima prijatelje i "prijatelje", a s ovima drugima prije ili kasnije morate raskrsiti ako spadaju u grupu toksičnih

Ima prijateljica i
Ima prijateljica i "prijateljica" (Shutterstock)
Više o

svađa

,

prijatelji

,

prijateljice

,

toksični prijatelji

,

toksični odnosi

Proljeće je vrijeme čišćenja, no nemojte samo provjetriti ormare i pospremiti zimsku odjeću, potrudite se i napravite čistku i u svom životu. Za početak, malo pregledajte broj prijatelja na društvenim mrežama i srežite ih na logičnu mjeru, a zatim se bacite na stvarni život.

Prijateljice su uvijek dobrodošle, bez njih je u životu teško, no bez "prijateljica" život će naglo postati ljepši i sretniji.

>> Prijateljice čine žene sretnima >>

Tako je jako dobro riješiti se one koja, primjerice, zaboravi na vas čim nađe novog partnera. Kad je sama, zove par puta dnevno, bez obzira jeste li vi sami ili u vezi, ali kad se dočepa muškarca, kao da je zaboravila vaš broj.

Drugi tip "prijateljica" su one koje govore samo o sebi, neovisno o tome imate li i vi problema, svaki razgovor postaje monolog o njoj. Treba li vam takva osoba u životu? Ne.

>> Svaka žena treba u životu imati ove prijateljice >>

Jednako tako otkantajte i onu koja u životu ne radi ništa. Naime, ta će se naduriti svaki put kad na njenu ideju odgovorite da morate na posao, a niti to vam u životu ne treba. 

Za kraj, u ropotarnicu prošlosti preselite i onu koja je ljubomorna na vaše uspjehe, jer nikad nećete moći nešto proslaviti baš onako kako treba, jer će ona imati par otrovnih primjedbi koje će vam ubiti raspoloženje.

10.05.2015. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno