« Žene
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
ISPROBAJTE

Savršeno jutro jedne žene

Znanstvenici imaju odgovor na sve, pa i na pitanje kako bi trebalo izgledati savršeno jutro jedne žene

Kako izgleda savršeno jutro
Kako izgleda savršeno jutro (Shutterstock)
Više o

žene

,

buđenje

,

jutro

Jutro jedno od najstresnijih doba dana, jer budilica uvijek zvoni barem deset minuta prekasno, sve se radi na brzaka i u panici, a odlazak na posao postaje jedan od najgorih poslova u danu.

No, treba li to biti tako? Naravno da ne, pa se zato treba okrenuti znanstvenicima koji nisu imali ništa pametnije za raditi od intervjuiranja velikog broja žena s dobrim pitanjem - kako treba izgledati savršeno jutro jedne žene?

Ako vas zanima, evo što su bili najčešći odgovori:

Za početak, trebali bi namjestiti svoj unutarnji sat na prirodno buđenje u 6.27, a zatim popiti šalicu svježe skuhane kave, koju bi u idealnom svijetu skuhao netko drugi.

Nakon toga slijedi vrući tuš u trajanju od devet minuta, pa lagani doručak za koji se predlaže zdjelica nekih integralnih žitarica ili pahuljica.

Oblačenje ne bi trebalo uzeti puno jer ste već sinoć pripremili sve što ćete obući, i poslije lagane 23-minutne šetnje vi ste na poslu, odmorni i svježi.

Dakle, ako vam se sviđa ova slika, krenite već sada - pripremite što ćete obući, navinite budilicu na vrijeme i objasnite dragom da se treba probuditi barem deset minuta prije vas kako bi vam skuhao svježu kavu...

11.06.2017. 21:34:00
Novi komentar
nužno
nužno