« Žene
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
STVARNO?

Kako zavesti muškarca sa skromnim dekolteom

Primjerice, gola ramena jednako su učinkovita kao i gole grudi, samo što tako možete hodati bilo gdje, stoga, pokažite ih i muškarci će se lijepiti za vas kao muhe

Kako zavesti s minimalnim dekolteom
Kako zavesti s minimalnim dekolteom (Arhiva)
Više o

žene

,

dekolte

,

muškarci

,

privlačenje pažnje

Muškarci, nemojmo se lagati, imaju pravi pravcati radar za dekolte dama koje se kreću oko njih i to je jedna od prvih stvari koje primjećuju, no ako se baš nemate čime pohvaliti, a tražite mušku pažnju, ne brinite, ima dovoljno drugih načina za zavođenje koji su jednako učinkoviti.

Primjerice, dobro je znano da štikle izluđuju neke muškarce, no i bez njih možete biti uspješni, čak i uspješniji. Balerinka koja se njiše samo na prstima njegovanih nogu nadmašit će bilo koju štiklu ili nogu u blizini.

Nadalje, gola ramena su jednako učinkovita kao i gole grudi, samo što tako možete hodati bilo gdje, stoga, pokažite ih i muškarci će se lijepiti za vas kao muhe.

Jednako tako, odjeća čini čovjeka, pa vam preporučujemo jednobojnu odjeću bez obzira na modu, jer šalje bitno jasniju poruku i pouzdaniji je mamac. Naravno, crnu boju izostavite, osim ako se ne radi o maloj crnoj haljini. 

Nemojte zaboraviti popraviti nabore na odjeći prije nego što pružite ruku za upoznavanje osobi koja vam se sviđa, i ona će reagirati puno snažnijie, podsvjesno primajući poruku da vam je važna. 

I da, kad ste u klubu ili kafiću, najbolje se lagano osloniti na šank, štoviše, puno je bolje nego staviti ruke na struk, a ako stanete u sredinu grupe koja se okupila oko točionika, garantirano će sve oči biti na vama.

Savjeti su tu, sredite se i - u lov!

09.06.2017. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno