« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
SJAJNO!

Napitci koji tjeraju kilograme

Višak kilograma muči velik broj ljudi, a uz dijete i vježbanje dobro je okrenuti se prirodi i dozvoliti joj da kroz ove napitke napravi pravi posao

Zeleni čaj smanjunje masne naslage na trbuhu
Zeleni čaj smanjunje masne naslage na trbuhu (FreeDigitalPhotos)
Više o

mršavljenje

,

zeleni čaj

,

menta

,

skidanje kilograma

,

shake od čokolade

Mršavljenje ne mora nužno biti mučan proces koji će vas deprimirati svojom sporošću i potaknuti da frustrirano odustanete. Naime, osim dijete i vježbanja, priroda daje i druge načine skidanja masnih naslaga.

Tri napitka koja vam preporučujemo potpuno su prirodna, a njihovi učinci na liniju primjetni su već nakon par tjedana, čak i ako niste na posebnom režimu prehrane.

Čaj od mente - menta pomaže u probavljanju masti i masnih namirnica, sprječava nadutost i na taj način učinkovito skida višak kilograma. Za najbolji učinak potrebno ju je piti ohlađenu.

Shake od tamne čokolade - doručak koji će vam sigurno svidjeti jer je ukusan i zasitan, a kako tamna čokolada smanjuje apetit i želju za grickalicama, unosit ćete manje kalorija.

Zeleni čaj - poznat je po svojim učincima na smanjenje rizika od srčanih bolesti i raznih vrsta karcinoma, a pritom usporava stvaranje masnih naslaga na trbuhu. Najučinkovitije ga je piti prije vježbanja jer će dodatno potaknuti izgaranje masti.

21.08.2015. 09:07:00
Novi komentar
nužno
nužno