objavljeno 21.08.2015. 09:07:00
SJAJNO!

Napitci koji tjeraju kilograme

Višak kilograma muči velik broj ljudi, a uz dijete i vježbanje dobro je okrenuti se prirodi i dozvoliti joj da kroz ove napitke napravi pravi posao

Zeleni čaj smanjunje masne naslage na trbuhu
Zeleni čaj smanjunje masne naslage na trbuhu (FreeDigitalPhotos)

Mršavljenje ne mora nužno biti mučan proces koji će vas deprimirati svojom sporošću i potaknuti da frustrirano odustanete. Naime, osim dijete i vježbanja, priroda daje i druge načine skidanja masnih naslaga.

Tri napitka koja vam preporučujemo potpuno su prirodna, a njihovi učinci na liniju primjetni su već nakon par tjedana, čak i ako niste na posebnom režimu prehrane.

Čaj od mente - menta pomaže u probavljanju masti i masnih namirnica, sprječava nadutost i na taj način učinkovito skida višak kilograma. Za najbolji učinak potrebno ju je piti ohlađenu.

Shake od tamne čokolade - doručak koji će vam sigurno svidjeti jer je ukusan i zasitan, a kako tamna čokolada smanjuje apetit i želju za grickalicama, unosit ćete manje kalorija.

Zeleni čaj - poznat je po svojim učincima na smanjenje rizika od srčanih bolesti i raznih vrsta karcinoma, a pritom usporava stvaranje masnih naslaga na trbuhu. Najučinkovitije ga je piti prije vježbanja jer će dodatno potaknuti izgaranje masti.

21.08.2015. 09:07:00
http://m.metro-portal.hr/napitci-koji-tjeraju-kilograme/93438/