« Seks
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
MMM?

Najčešće seksualne fantazije muškaraca i žena

Seksualne fantazije dio su svakodnevnih razmišljanja gotovo svake osobe, željeli mi to priznati ili ne, a evo koje nam se najčešće motaju po glavi

Maštarije nisu toliko perverzne koliko mislimo
Maštarije nisu toliko perverzne koliko mislimo (Shutterstock)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

seksualne fantazije

,

seksualne maštarije

Seksualne maštarije su, priznali mi to ili ne, uvijek negdje u pozadini naših misli i povremeno izlete pod svjetla unutarnjih reflektora kad osjetimo pravi podražaj. Zanimljivo istraživanje provedeno na Sveučilištu Montreal pokušalo je saznati koje su najčešće, pa evo do čega su došli.

>> Top 10 ženskih seksualnih fantazija >>

Najčešće se mašta, vjerovali ili ne, o vezanju tijekom seksa, što potajno želi 46 posto muškaraca i 52 posto žena, a one idu i dalje - između 30 i 60 posto njih mašta o grubom seksu u kojem ih netko prisiljava na seks.

>> Što njegove seksualne fantazije zapravo znače >>

Poplava snimki seksa poznatih osoba vjerojatno je imala priličnog utjecaja na ostatak svijeta, jer čak 44 posto muškaraca i trećina žena mašta o fotografiranju ili snimanju seksa, a žene imaju još jednu zanimljivu maštariju - njih 40 posto željelo bi da im partner ejakulira po tijelu.

>> Što znače vaše seksualne fantazije >>

No, prave perverzije su ipak daleko na začelju, pa tako 10 posto muškaraca i samo 3.5 posto žena potajno želi da partner piša po njima ...

13.01.2015. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno