objavljeno 13.01.2015. 23:01:00
MMM?

Najčešće seksualne fantazije muškaraca i žena

Seksualne fantazije dio su svakodnevnih razmišljanja gotovo svake osobe, željeli mi to priznati ili ne, a evo koje nam se najčešće motaju po glavi

Maštarije nisu toliko perverzne koliko mislimo
Maštarije nisu toliko perverzne koliko mislimo (Shutterstock)

Seksualne maštarije su, priznali mi to ili ne, uvijek negdje u pozadini naših misli i povremeno izlete pod svjetla unutarnjih reflektora kad osjetimo pravi podražaj. Zanimljivo istraživanje provedeno na Sveučilištu Montreal pokušalo je saznati koje su najčešće, pa evo do čega su došli.

>> Top 10 ženskih seksualnih fantazija >>

Najčešće se mašta, vjerovali ili ne, o vezanju tijekom seksa, što potajno želi 46 posto muškaraca i 52 posto žena, a one idu i dalje - između 30 i 60 posto njih mašta o grubom seksu u kojem ih netko prisiljava na seks.

>> Što njegove seksualne fantazije zapravo znače >>

Poplava snimki seksa poznatih osoba vjerojatno je imala priličnog utjecaja na ostatak svijeta, jer čak 44 posto muškaraca i trećina žena mašta o fotografiranju ili snimanju seksa, a žene imaju još jednu zanimljivu maštariju - njih 40 posto željelo bi da im partner ejakulira po tijelu.

>> Što znače vaše seksualne fantazije >>

No, prave perverzije su ipak daleko na začelju, pa tako 10 posto muškaraca i samo 3.5 posto žena potajno želi da partner piša po njima ...

13.01.2015. 23:01:00
http://m.metro-portal.hr/najcesce-seksualne-fantazije-muskaraca-i-zena/89530/