« Seks
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
ZABLUDE

Pogrešne ideje koje muškarci imaju o seksu

Muškarci su prilično povodljiva bića, pa vrlo često savjete "starijih i iskusnijih" bez ikakve provjere uzimaju zdravo za gotovo ... što, naranvo, nije dobro

Velik broj muškaraca zapravo ne shvaća seks
Velik broj muškaraca zapravo ne shvaća seks (Arhiva)
Više o

seks

,

muškarci

,

zablude

Muškarci ponekad ne razumiju seks, jednostavan je zaključak koji možemo donijeti nakon što nabrojimo najčešće zablude koje imaju o seksu, znajući da je većina njih došla iz lovačkih priča starijih frajera ...

>> Što muči muškarce tijekom seksa >>

Tako, primjerice, muškarci koji imaju malo više iskustva često padaju u zamku vlastitog ega koji im govori da znaju što se ženi sviđa. Sigurni ste? E, pa uvijek ima iznimaka, a po Murphyjevom zakonu upravo takvi će češće naletavati na njih.

>> Najčešći muški problemi u seksu >>

Jednako tako, ako mislite da ste samo vi, muškarac, dovoljni da žena postigne orgazam i to samo činjenicom da je s vama u krevetu ... imate prilično velik problem. Naime, ako niste znali, seks nije jednak za žene i muškarce - muškarcima je sve u penetraciji i orgazmu, dok žene to doživljavaju puno kompleksnije.

>> Što svaki muškarac treba znati prije seksa >>

Ništa manje važno nije ni poznavanje ženske anatomije - svi muškarci tvrde da se tu snalaze kao ribe u vodi, no kad treba naći klitoris ... puno manje njih suvereno vlada tom situacijom.

Na kraju, ne, grudi i vagina nisu jedine erogene zone ...

14.01.2015. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno