« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
SAVJETI

Mali trikovi za održavanje vitke linije

Uspješno ste skinuli višak kilograma i bojite se da će se ubrzo vratiti? Ako ćete se pridržavati ova tri savjeta, sigurno neće

Sačuvajte vitku liniju
Sačuvajte vitku liniju (Shutterstock)
Više o

mršavljenje

,

višak kilograma

,

vitka linija

,

skidanje kilograma

,

održavanje linije

Dijeta vam je uspjela, skinuli ste višak kilograma i što sad? Za početak, nadamo se da planirate promijeniti pristup prehrani trajno, što će vam omogučiti da bez problema održavate dosegnutu kilažu i spriječite povratak izgubljenih kilograma. 

No, ako niti jedno niti drugo nije uspjelo, predlažemo da pokušate s par trikova za postizanje i održavanje vitke linije koje stvarno svi mogu primjeniti, a ne zahtijevaju dijete i vježbanje.

>> Trikovi za koje nećete vjerovati da pospješuju mršavljenje >>

Za početak, pokušajte navečer leći u krevet 15 minuta ranije nego inače i tako stvoriti zdravu naviku. Naime, spavanje kontrolira hormone grelin i leptin koji utječu na apetit, a neispavani ljudi puni su hormona gladi. Dovoljno sna - manji apetit. 

Druga važna stvar je izbjegavti pića puna šećera - čak i umjetni zaslađivači pojačavaju apetit, pa se prebacite na prirodne sokove ili vodu s malo limuna ili limete.

>> Tajni nutricionistički trikovi za lakše mršavljenje >>

Za kraj, neka proteini budu sastavni dio svakog vašeg obroka, jer oni su glavni sastojak svake dijete i načina zdravog skidanja kilograma. Proteini grade mišiće, a oni troše kalorije ... jednostavno, nije li?

30.03.2015. 11:25:00
Novi komentar
nužno
nužno