« Žene
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
STVARNO?

Kakvi su muškarci privlačni ženama

Iako će većina ljudi pomisliti da žene vole mišićave muškarce s izraženim trbušnim mišićima, istraživanje je pokazalo potpuno drugačiju sliku

Vjerovali ili ne, ovo se ne traži baš puno
Vjerovali ili ne, ovo se ne traži baš puno (DeviantArt)
Više o

muškarci

,

izgled

,

trbušnjaci

,

mišići

,

trbuh

Muškarci lijepe građe i savršenih mišića gledaju nas iz svih reklama, no jesu li baš oni ideal? To se zapitala i britanska voditeljica Amanda Holden koja je provela istraživanje u suradnji s jednim brandom jogurta i udruženjem psihologa u svrhu pronalaženja najseksi britanskog stvarnog muškarca, a rezultat bi mogao iznenaditi mnoge.

Naime, samo deset posto žena se izjasnilo za tipične Adonise savršenih mišića, dok čak petina tvrdi da su oni s trbuščićem puno više seksi.

Svježe obrijan izgled prošao je još gore od mišićavih momaka, jer takve voli manje od 10 posto žena, a trećini su dlakava prsa i dalje u trendu. Zanimljivo je i da 40 posto žena proglašava svog muškarca savršenim kad se gleda tijelo.

Zapravo, situacija je jednaka kao i s vrlo privlačnim ženama - žene su u istraživanju zgodne, mišićave likove proglasile idealnima za jednu noć, dok su oni s trbušćićima i dlakavim prsima poželjniji za dugoročne odnose.

Uz to, takvi se smatraju duhovitijima, iskrenijima, ljubaznijima i inteligentnijima. 

13.05.2014. 20:02:00
Novi komentar
nužno
nužno