objavljeno 13.05.2014. 20:02:00
STVARNO?

Kakvi su muškarci privlačni ženama

Iako će većina ljudi pomisliti da žene vole mišićave muškarce s izraženim trbušnim mišićima, istraživanje je pokazalo potpuno drugačiju sliku

Vjerovali ili ne, ovo se ne traži baš puno
Vjerovali ili ne, ovo se ne traži baš puno (DeviantArt)

Muškarci lijepe građe i savršenih mišića gledaju nas iz svih reklama, no jesu li baš oni ideal? To se zapitala i britanska voditeljica Amanda Holden koja je provela istraživanje u suradnji s jednim brandom jogurta i udruženjem psihologa u svrhu pronalaženja najseksi britanskog stvarnog muškarca, a rezultat bi mogao iznenaditi mnoge.

Naime, samo deset posto žena se izjasnilo za tipične Adonise savršenih mišića, dok čak petina tvrdi da su oni s trbuščićem puno više seksi.

Svježe obrijan izgled prošao je još gore od mišićavih momaka, jer takve voli manje od 10 posto žena, a trećini su dlakava prsa i dalje u trendu. Zanimljivo je i da 40 posto žena proglašava svog muškarca savršenim kad se gleda tijelo.

Zapravo, situacija je jednaka kao i s vrlo privlačnim ženama - žene su u istraživanju zgodne, mišićave likove proglasile idealnima za jednu noć, dok su oni s trbušćićima i dlakavim prsima poželjniji za dugoročne odnose.

Uz to, takvi se smatraju duhovitijima, iskrenijima, ljubaznijima i inteligentnijima. 

13.05.2014. 20:02:00
http://m.metro-portal.hr/kakvi-su-muskarci-privlacni-zenama/84941/