« Žene
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
NIŠTA VEZA

Kako znati da mu je samo seks na pameti

Žene se na početku svake nove veze pitaju radi li se o pravoj zaljubljenosti ili se radi samo o seksu - odgovorite si na ova pitanja i shvatite što se zbiva

Hmm, zašto nikad ne idemo van?
Hmm, zašto nikad ne idemo van? (Shutterstock)
Više o

žene

,

zaljubljenost

,

seks

,

veza

,

muškarci

Žene na početku veze žele znati samo jednu stvar - je li novi partner zaljubljen u nju ili mu je samo do seksa? Kako to pitanje muči većinu žena, evo koja si pitanja trebate postaviti kako bi otkrile istinu.

1. Izlazite li na spojeve?

Seks vam je super, gotovo svakodnevan, svratit će do vas ako treba i u ponoć ravno s puta, no jeste li nakon što ste se počeli seksati izlazili na spojeve? Ako je jedino mjesto na kojem se susrećete krevet ... pogodite što mu je najvažnije?

>> Kako se seksaju zaljubljeni muškarci >>

2. Jeste li upoznali njegove prijatelje?

Nakon jedno tri mjeseca veze i redovnog seksa trebali bi poznavati barem dva-tri njegova najbliža prijatelja. Ne znate ih osobno nego samo iz priča? Velika je vjerojatnost da ih nikad nećete niti upoznati, jer ćete prekinuti kad njemu dojadi seks s vama ili kad ga odlučite pritisnuti da vas počne upoznavati ...

>> Kako znati da je zaljubljen u vas >>

3. Koliko je puta prespavao kod vas?

Ako baš svaki put nakon seksa on mora kući jer, eto, ujutro ima važan sastanak, imate dvije mogućnosti - ili se seksate s jednim od najboljih hrvatskih menadžera (a da to niti ne znate), ili je njemu samo seks na pameti ... pogodite koji odgovor je vjerojatniji?

>> Zaljubljenost može trajati cijeli život >>

05.02.2015. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno