« Žene
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
ZANIMLJIVO

Zašto muškarci ulaze u brak?

Muškarce prati glas da ih je teško natjerati pred oltar, no kad već dođu tamo, imaju svoje razloge koji nisu uvijek baš najjasniji

Zašto muškarci žele brak?
Zašto muškarci žele brak? (Arhiva)
Više o

brak

,

muškarci

,

razlozi

Muškarci i brak ponekad zvuče kao nešto nespojivo, pogotovo ženama koje su godinama u vezi s tipom kojeg jednostavno ne mogu odvući pred oltar. U moderno doba brak više i nije toliko u modi, no dobar dio žena i dalje inzistira na sigurnosti koju im on, makar prividno, pruža.

>> Zašto muškarci ipak žele brak >>

Upravo iz tog razloga nije loše vidjeti koji su glavni razlozi ulaska u brak pripadnika jačeg spola, a među njima ima podjednako dobrih i loših, barem za onu drugu stranu.

Tako dobar dio muškaraca ulazi u brak kako bi nadomjestio majčinsku ljubav, što se često pokazuje kobnim, a ništa manje opasno nije ni kad je jedini razlog za brak trudnoća.

>> Muškarci koji baš i nisu dobar izbor za brak >>

Dobar broj muškaraca ženi se zbog istih interesa i karijere, pa iako tu nema previše ljubavi, osnova za uspjeh je prilično dobra i takvi brakovi često ispadnu vrlo dobri za oba partnera.

>> Muškarci su nesposobni za brak do 40-ih? >>

Naravno, idealna je varijanta kad je razlog za brak ljubav i želja za posjedovanjem voljene osobe, no ništa manje uspješni brakovi su nastali na potrebi za životnim partnerom i želje za dijeljenjem, jer se u njima rađa duboka, prava ljubav i međusobno poštovanje.

05.02.2015. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno