« Seks
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
DOBRE IDEJE

Kako brzo vratiti želju za seksom

Svatko ima one dane kad mu se navečer ne da ništa, a ponajmanje seksati, no libido se mora probuditi

Malo se opustite i sve će biti u redu
Malo se opustite i sve će biti u redu (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

stres

,

opuštanje

Žene moraju biti opuštene da bi seks bio uopće moguć, no kako je ubrzani ritam života svima donio prilične količine stresa, ne čudi da je upravo stres glavni razlog što žene gube želju za igricama pod plahtama.

Gotovo polovici žena je napetost problem u krevetu, pa evo nekoliko dobrih savjeta kako ih se riješiti pa ćete poželjeti seks i u trenucima kad ste umorni ili nervozni. 

Za početak, pokušajte ne odgađati seks sve do kraja dana, jer, primjerice, muškarcima je testosteron na najvišoj razini ujutro, pa je dovoljno da mu date signal da ste malo raspoloženi, on će napraviti sve ostalo.

Redovno vježbanje dat će vam više energije tako da ćak i na kraju dana nećete biti potpuno razbijeni i umorni, a kako vježbanje snižava razinu hormona stresa kortizola, dodatno će vam podići želju za tjelesnim kontaktom. 

Kad dođete kući, pokušajte otresti dan sa sebe na jednak način kao što se možete smiriti - nabrojte do deset, nakon toga sjednite u miru s partnerom, popričajte, pogledajte omiljenu seriju ... ali obavezno zagrljeni. Malo fizičkog kontakta napravit će čudo, a naročito masaža ramena ili nogu.

08.04.2015. 22:32:00
Novi komentar
nužno
nužno