« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci
WOW!

Kad smijemo jesti ugljikohidrate i masnoće?

Postoji određeno vrijeme u danu kada se smijete počastiti omiljenom hranom, a da vam to ne pokvari mršavljenje

Može do 10 ujutro...
Može do 10 ujutro... (Arhiva)
Više o

masnoće

,

mršavljenje

,

ugljikohidrati

,

doba dana

Ugljikohidrati i masnoće, poput peciva, bijele tjestenine, sladoleda i maslaca uvijek su prvi na listi za odstrel kad odlučimo skinuti višak kilograma i krenemo na dijetu, no znanstvenici tvrde da ih se ne morate u potpunosti odreći ako ste na dijeti.

Vjerovali ili ne, postoji određeno vrijeme u danu kada se smijete počastiti omiljenom hranom, a da vam to ne pokvari mršavljenje. Naravno, važno je zadržati kontrolu i ne griješiti baš svaki dan...

Naime, najbolje vrijeme da jedete ugljikohidrate jest tijekom doručka, dok masnoće neće naškoditi vašoj liniji ako ih konzumirate u 10 ujutro.

Na taj način organizam ima dovoljno vremena tijekom dana da potroši unesene kalorije. Pročitajte i 3 najgore vrste doručka koje treba izbjegavati.

Želite li smršavjeti i održati željenu težinu, dobro je obroke jesti u određeno vrijeme dana. Doručak biste uvijek trebali jesti unutar jednog sata nakon buđenja, ručak otprilike 4 i pol sata poslije, a nekoliko sati nakon toga večeru.

Radite li prevelike pauze između obroka, bit ćete gladni, a što ste gladniji, to su veće šanse da prevarite dijetu i pojedete nešto nezdravo i kalorično. Saznajte i 10 pravila svih dijeta koje donose rezultate.

Pazite i da večeru uvijek jedete najmanje tri sata prije odlaska na spavanje kako u krevet ne biste išli sa želucem punim neprobavljene hrane

22.09.2019. 15:45:00
Novi komentar
nužno
nužno