« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
ISPROBAJTE

Dijeta sa zelenim čajem

Ako trebate na brzaka skinuti višak kilograma kako bi se ugurali u haljinu koja vam je odavno premalena, evo jednog odličnog recepta

Zeleni čaj je snažan diuretik
Zeleni čaj je snažan diuretik (FreeDigitalPhotos)
Više o

dijeta

,

detoksikacija

,

antioksidans

,

zeleni čaj

,

bademovo mlijeko

Zeleni čaj poznat je kao odličan diuretik i snažan antioksidans, a u kombinaciji s bademovim mlijekom može napraviti čudo za vaš organizam i liniju u samo jednom danu. 

Jednodnevna dijeta sa zelenim čajem i bademovim mlijekom pomoći će vam da izbacite toksine i višak tekućine iz tijela, a usput ćete skinuti i do 4 kilograma, što je idealno ako navečer baš morate ući u onu prekrasnu, ali premalenu haljinu.

>> Napravite sami ukusno i zdravo mlijeko od badema >>

Recept je vrlo jednostavan - napravite bademovo mlijeko u blenderu i dodate pravi zeleni čaj u listićima koji ste kupili u trgovini čajeva ili biljnoj apoteci.

Bademovo mlijeko je zdravo i ukusno

Sastojci

1.5 litra bademovog mlijeka
2 žlice listića zelenog čaja

Priprema

Prokuhajte bademovo mlijeko, pustite ga da se ohladi minutu-dvije i ubacite dvije žlice zelenog čaja. Ostavite 20 minuta da stoji poklopljeno, procijedite i pijte tijekom cijelog dana, veliku čašu svaka dva sata.

>> Prirodna detoksikacija je najjednostavnija i najzdravija >>

UPOZORENJE: u slučaju da imate nizak krvni tlak, bolesne bubrege ili kamence u bubrezima, prije nego što se odlučite na ovu dijetu potražite savjet liječnika. 

07.06.2015. 17:05:00
Novi komentar
nužno
nužno