« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
ZANIMLJIVO

Znate li kako se razgovara sa ženama?

Mislite li da znate razgovarati kao normalan čovjek? I kad je preko puta vas privlačna žena? Pročitajte ovo pa razmislite još jednom ...

Znate li gdje griješite?
Znate li gdje griješite? (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

razgovor

Muškarci uglavnom vjeruju da znaju razgovarati sa ženama, no kad dođemo do prakse, pokaže se da to nije istina. U čemu je stvar? Najčešće činjenica da griješe u ovim stvarima:

Fokusiraju se na sebe - većinom muškarci krenu govoriti o sebi i ne mogu se zaustaviti. No, kako žene vole pažnju, ovakav pristup definitivno ne može donijeti ništa dobro.

Nisu svoji - izvještačeno se ponašanje prepoznaje na kilometar, a pogotovo ako su ženske oči u pitanju, pa se potrudite biti onakvi kakvi stvarno jeste

Pogled im bježi - tu je možda i najveći problem, jer muškarcima je oči najteže obuzdati, naročito ako žena s kojom razgovaraju ima bujne, istaknute obline. No, ako uspijete uložiti dodatni napor i gledati je samo u oči, napravili ste više od pola posla.

Postavljaju glupa pitanja - pitanje mora biti jasno formulirano i tražiti konkretan odgovor, a ako nije takvo, žena će jednostavno preći preko njega i nakon dva, tri takva pomisliti da baš i nema posla s pametnom osobom.

Zvuči jednostavno, no ako uspijete kontrolirati sve navedeno, svaka vam čast ...

14.09.2015. 20:00:00
Novi komentar
nužno
nužno