« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
ZAPAMTITE

Kako znati da je zainteresirana za vas

Muškarci imaju priličnih problema kad trebaju prići ženi koja im se sviđa, no ako skupe hrabrost i pozovu je na spoj, tek tada postaje napeto ...

Govor tijela reći će vam sve
Govor tijela reći će vam sve (Shutterstock)
Više o

žene

,

zavođenje

,

muđkarci

Muškarci imaju poteškoća s razumijevanjem žena i kad one jasno kažu što misle, a u situacijama kad moraju prepoznati što znači neka njihova gesta, obično se potpuno izgube. No, ženski govor tijela vrlo je jasan i nedvosmislen, pa evo kako ćete prepoznati da ste nekoj dami zanimljivi.

Za početak, najjednostavnija situacija - gleda vas otvoreno seksi pogledom i smješka se pritom, kao da ste komad neke fine torte koju se sprema pojesti. Taj pogled prepoznao bi i slijepac, pa vam ne preostaje ništa drugo nego da joj priđete.

Kad već dođete do faze razgovora, bez obzira jeste li se tek upoznali ili ste na spoju, obratite pažnju na njeno ponašanje - ako se igra kosom, stalno se namješta u stolcu i ne može se smiriti, a gleda vas i prati razgovor, jasno je da ste joj zanimljivi.

Jednako tako, slučajni dodiri znače samo jedno - zainteresirana je za vas, a dodiri nisu slučajni, nego ih ona tako pokušava prikazati.

Uz pokoji kompliment vašem izgledu, vjerojatno ćete uspjeti shvatiti da vam je put prema njenom srcu otvoren.

13.09.2015. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno