objavljeno 14.09.2015. 20:00:00
ZANIMLJIVO

Znate li kako se razgovara sa ženama?

Mislite li da znate razgovarati kao normalan čovjek? I kad je preko puta vas privlačna žena? Pročitajte ovo pa razmislite još jednom ...

Znate li gdje griješite?
Znate li gdje griješite? (Shutterstock)

Muškarci uglavnom vjeruju da znaju razgovarati sa ženama, no kad dođemo do prakse, pokaže se da to nije istina. U čemu je stvar? Najčešće činjenica da griješe u ovim stvarima:

Fokusiraju se na sebe - većinom muškarci krenu govoriti o sebi i ne mogu se zaustaviti. No, kako žene vole pažnju, ovakav pristup definitivno ne može donijeti ništa dobro.

Nisu svoji - izvještačeno se ponašanje prepoznaje na kilometar, a pogotovo ako su ženske oči u pitanju, pa se potrudite biti onakvi kakvi stvarno jeste

Pogled im bježi - tu je možda i najveći problem, jer muškarcima je oči najteže obuzdati, naročito ako žena s kojom razgovaraju ima bujne, istaknute obline. No, ako uspijete uložiti dodatni napor i gledati je samo u oči, napravili ste više od pola posla.

Postavljaju glupa pitanja - pitanje mora biti jasno formulirano i tražiti konkretan odgovor, a ako nije takvo, žena će jednostavno preći preko njega i nakon dva, tri takva pomisliti da baš i nema posla s pametnom osobom.

Zvuči jednostavno, no ako uspijete kontrolirati sve navedeno, svaka vam čast ...

14.09.2015. 20:00:00
http://m.metro-portal.hr/znate-li-kako-se-razgovara-sa-zenama/93885/