« Žene
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
HE HE

Znanja potrebna svakoj ženi

Ako mislite da je ovo neka vrsta malog leksikona za dobru suprugu, varate se - nismo više u pedesetima kad su se pisale takve gluposti

Eto, ovo je par detalja koji su važni
Eto, ovo je par detalja koji su važni (Arhiva)
Više o

žene

,

znanja

,

moderne žene

Od žena se očekuje da budu super bića - izgrade uspješne karijere, postanu odlične kućanice, seksi supruge i najbolje majke za svijetu ... no, to baš i nije moguće ostvariti tek tako, pa evo par savjeta za one koje vole misliti svojom glavom.

Dakle, evo što bi svaka moderna žena trebala znati:

Izaći iz kuće bez šminke - iako je šminka jedan od najomiljenijih izuma svake žene, izlazak u javnost u prirodnom stanju žene ne bi trebale izbjegavati.

Iz muške perspektive.... preuzeti inicijativu za seks, jasno reći što žele, prestati očekivati da im muškarci čitaju misli, objasniti zašto trebaju toliko pari cipela i zavoliti nogomet.

Muškarcima pokazati granice - žene više nisu slabiji spol pa muškarcima slobodno mogu reći što misle i pokazati im granice ukoliko se prema njima ponašaju bez poštovanja.

Nositi štikle - pravo je umijeće hodati u štiklama bez ozbiljnih posljedica (padova i uganuća). Žene koje su svladale hodanje u štiklama posebno su zgodne i privlačne.

>> 25 razloga zašto volimo žene >>

Organizirati - osim vlastitih termina, žena bi trebala uskladiti i pamtiti obveze svoje djece, muža i šefa te ih uvijek na vrijeme podsjetiti na obaveze koje dolaze. Podrazumijeva se i da su žene nadležne za organizaciju rođendana, dočeka nove godine, obiteljskih okupljanja i drugih druženja.

Parkirati auto - vrijeme je da se žene riješe predrasude koja se uporno prenosi s generacije na generaciju.

Šminkati se u mraku - muškarci bi u mraku morali znati zavezati barem kravatu, a žene nanijeti maskaru i sjajilo.

Tračati - nije tajna da su žene prave majstorice za tračanje. Bez nekoliko sočnih tračeva ne može proći niti jedna kava.

10.09.2015. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno