« Žene
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
HE HE

Komplimenti na koje padaju muškarci

Ma koliko se muškarci pravili čvrstim i samopouzdanim, i njima su potrebni komplimenti kako bi se bolje osjećali i bili sigurniji

Malo im morate podilaziti ponekad
Malo im morate podilaziti ponekad (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

komplimenti

Muškarcima su komplimenti potrebni baš kao i ženama, jer ma koliko se oni pravili veliki i jaki, zapravo su nesigurna bića kojima je takav poticaj nužan.

No, što reći svom dragom da mu malo podignete samopouzdanje? Recimo, nije loše pohvaliti njegove vještine u bilo čemu - igranju nogometa, zabijanju čavala, seksu ... sve što rade stvarno dobro, zaslužuje povremeni kompliment.

Naravno, samopouzdanje će im porasti u nebesa kad im kažete da ste ponosni na njih zbog nekog uspjeha, i opet bez obzira koliko je taj uspjeh stvarno velik - bit će im drago da ste ga prepoznali i odlučili pohvaliti.

Dobar ukus još je jedna od stvari koje su muškarcima zapravo vrlo važne, a kada se dogodi da odgovara vašem, njemu će to biti posebno veselje.

I da, na kraju, klasična shema dame u nevolji - ne znam što bih bez tebe jednostavno će ga zaluditi i nakon toga ga možete vrtiti oko malog prsta bez ikakvog problema. 

11.09.2015. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno