« Žene
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
STVARNO?

Kakve muške prijatelje treba svaka žena

Kažu da ne postoji muško-žensko prijateljstvo, no svaka će vam žena reći da to nije istina i da je u životu imala nekoliko prijatelja koji je nisu gledali isključivo kroz prizmu seksa

Treba vam par vrsta muškaraca oko vas :)
Treba vam par vrsta muškaraca oko vas :) (Arhiva)
Više o

žene

,

prijatelji

,

muški prijatelji

Prijateljstvo između muškaraca i žena je, prema mitovima koji kruže unaokolo, nemoguće jer će muškarac, prije ili kasnije, početi doživljavati prijateljicu kao seksualni objekt i priča o prijateljstvu završava ... no je li to baš tako? 

Naravno da nije, a ženama će muški način razmišljanja dobro doći u životu, pa evo kakve bi prijatelje trebala imati svaka žena.

Očekivano, jedan od njih treba biti rame za plakanje - drugačije je kad tješi muškarac, a njegovi uvidi u razloge tuge bit će potpuno drugačiji od ženskih, kratki i jednostavni, što može biti od velike pomoći.

Trebali bi imati i prijatelja koji uvijek govori istinu, jer takav će vam u lice sasuti ono što svi misle, ali nitko ne želi reći ... što je opet vrlo, vrlo korisno. I to će napraviti bez obzira na vaše suze i negodovanje.

Dobro će vam doći i prijatelj zaštitnik koji će uvijek biti tu kad vam zatreba, baš kao buldog Jerryju u starim dobrim crtićima.

Potrudite se i pronađite si prijatelja koji zna sve ljude i novosti, jer takav lik je višestruko koristan - zna koja su mjesta in, uvijek će iz džepa izvući neke karte koje je nemoguće nabaviti ili pronaći stol u prepunom restoranu. Treba vam, nužno, jedan takav.

I da, treba vam jedan koji voli flertati s vama. Takvog je najteže pronaći, no nužan je kao kruh - uz njega ćete se uvijek osjećati lijepo i poželjno zbog komplimenata koje će vam dati, iako dobro znate da među vama zapravo kemije nema. No, koristan je ...

09.09.2015. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno