« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
DRAGI ...

Ženske laži koje lako prelaze preko usana

Žene ne lažu ništa manje od muškaraca koje se stalno optužuje za neistinu - evo koje se laži najčešće mogu čuti iz ženskih usta

Malo iskrenosti ne bi škodilo
Malo iskrenosti ne bi škodilo (Shutterstock)
Više o

žene

,

laži

,

najčešće laži

Žene i laži mogu u istu rečenicu, baš kao i muškarci, no kod njih su izraženije one male laži koje one smatraju dozvoljenima, iako mogu stvoriti prilične probleme u svakoj vezi.

Tako, recimo, rečenica "da, izađi van s dečkima" vrlo rijetko nije laž, naročito ako imate običaj vratiti se pred jutro prilično uneređeni. Naravno, ona zna da vam je stalo do toga, ali ne bi trebali baš previše često to upražnjavati.

Ništa manje lažna nije ni ona "nije mi ništa" kad vidite da nije najbolje volje, jer ona apsolutno uvijek znači upravo suprotno. Nekad žene to rade jer ne znaju što ih zapravo muči, no puno češće žele izbjeći svađu ili vam samo malo piti krv jer se ljute na vas.

Na žalost muškog roda, i "bilo je super" nakon seksa u većini slučajeva nije istinita, jer ako je stvarno bilo tako dobro, to će se vrlo jasno vidjeti na njoj, a i neće moći doći do daha da kaže bilo što ...

Eto, malo pozornije slušajte dragu, a ne bi bilo loše i da je pritom gledate - niti jedna od ovih rečenica neće vas moći zavarati. 

02.11.2015. 20:00:00
Novi komentar
nužno
nužno