« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
HE HE

Muškarcima je ovo kod žena - neshvatljivo

Žene se ponekad ponašaju na načine koji muškarcima jednostavno nisu shvatljivi, pa ne čudi da se stalno tuže kako ne razumiju žene

OK, što ona zapravo želi? :)
OK, što ona zapravo želi? :) (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

razumijevanje

,

ponašanje

Muškarcima su žene - zagonetka cijeli život, jer žene se ponekad ponašaju na način koji muškarcima jednostavno nije jasan. Sigurno ste nebrojeno puta naletjeli na par koji se fotografira - muškarac drži fotoaparat u ruci s izbezumljenim pogledom, dok žena stoji u nekoj nevjerojatnoj pozi, ruka na boku, izbačena noga ... To je tako, ona je centar fotke, a ne piramide u pozadini.

>> Veliki vodič kroz neobjašnjivo žensko ponašanje za muškarce >>

Jednako tako, gledanje sapunica jedna je od stvari koju najveći dio muškaraca ne može shvatiti - kako privlače žene i zašto. Njihov linearan način razmišljanja jednostavno ne vidi ništa u takvom tipu serija.

>> Žene cijene muškarce koji ih pokušavaju shvatiti >>

Uz to, dvije stvari koje muškarci apsolutno nikad neće shvatiti - ženske torbe i štikle. Oni vole sve nositi u džepovima i tolika torba im treba kad idu na put, kako žene stoje cijelu večer na partyju u štiklama, to je jednostavno kozmička tajna koju nikad neće proniknuti. 

>> Muškarci stvarno ne razumiju žene >>

Slatko je jedna od riječi koje žene koriste za opisivanje raznih stvari, od Brada Pitta preko bebe ili psića pa sve do automobila, haljina i cipela. Muškarcima je ovaj prvi dio jasan, no kad dođu do cipela ili auta, potpuno se izgube. Njima je slatka čokolada ... i kolači. I to je to

05.11.2015. 20:00:00
Novi komentar
nužno
nužno