« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
ZAPAMTITE

Znate li što djevojke prvo primjećuju na vama?

Ako mislite da će vam bujna kosa i širok osmijeh donijeti neku prednost pred konkurencijom, razmislite još jednom - cure gledaju druge stvari

Znate li što žene traže?
Znate li što žene traže? (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

prvi pogled

Muškarci obožavaju kad ih žene gledaju, jer taština im je jednaka onoj ženskoj. Ipak, za razliku od nježnijeg spola oni imaju problema s tim jer ne znaju što žene zapravo primjećuju na njima. kad ih žene primjećuju i tu je prisutna jednaka količna taštine kao i kod žena koje se žele 

Pa da riješimo taj problem - na prvom su mjestu težina i visina, jer žene u tim segmentima žene imaju vrlo čvrsto definirana pravila, pa tako muškarci koji imaju premalo ili previše kilograma ili centimetara trenutno dobivaju virtualni minus i nemaju šanse da se nastavi analiza - pali su već na prvom ispitu.

Opći izgled i privlačnost tek nakon toga dolaze na red, a morate znati da se ne radi o površinskom pogledu, već žene na temelju sitnih detalja donose zaključak o slici koju vide. Znači, važno je sve, od cipela do frizure, da ne spominjemo opću higijenu. Ako prođete ovu razinu skeniranja, znači da je žena zaključila da se trudite oko svog izgleda i brinete o sebi, što je ulaznica za nastavak promatranja.

Vrlo je važa i osmijeh, i to toliko da čak može pokriti neke sitne nedostatke u izgledu, a jednako tako i smisao za humor.

Samopouzdanje dolazi tek iza svega do sad navedenog, a tu su lake na obaraču i ocjenjuju brzo na temelju dojma koji ostavljate. Mali naputak - samopouzdanje nije arogancija ili uobraženost, takvi otpadaju u trenu.

Komunikativnost ostaje na samom kraju, jer ste trebali zadovoljiti sve dosadašnje uvjete da biste uopće imali priliku pošteno popričati. Slušanje je jednako važan dio komunikacije kao i riječi koje izgovarate, stoga, pokažite sve što znate.

07.11.2015. 21:39:00
Novi komentar
nužno
nužno