« Žene
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
HMM :)

Žene su s godinama sve bolje u krevetu?

Zrelije žene puno su više seksi od mladih ljepotica iz više razloga, a za početak je tu činjenica da točno znaju što rade u krevetu

Godine donose iskustvo, znanje i samopouzdanje
Godine donose iskustvo, znanje i samopouzdanje (Shutterstock)
Više o

žene

,

seks

,

najbolji seks

,

iskusne žene

Žene s godinama postaju sve bolje u krevetu, pokazalo je već nekoliko istraživanja koja je za Daily Mail protumačila sveprisutna Tracy Cox, seksologinja s pedigreom.

Zašto je "stara koka dobra juha"? Tracy kaže da su zrele žene puno više seksi od mladih ljepotica iz više razloga, a za početak je tu činjenica da točno znaju što rade u krevetu. Tijekom godina skupile su iskustva s više ljubavnika i, za razliku od mlađih koje se oslanjaju na ljepotu, one znaju kako zadovoljiti partnera.

>> Zašto starije žene vole mlađe muškarce >>

Nije im strano preuzeti glavnu ulogu, pogotovo kad vide da su s partnerom koji nema pojma što radi, a takvo ponašanje pali muškarce više od prelijepog tijela.

Kod njih nema žurbe, seks traje duže i bolji je iz još nekoliko razloga - recimo, zato što vrlo otvoreno pokazuju što im se sviđa.

>> Mlađi muškarci vole starije žene iz ovih razloga >>

Kad se svemu tome doda samouvjerenost i činjenica da im nije nimalo neugodno davati upute partneru, očito je da su Tracy i istraživanja u pravu ...

24.09.2014. 21:35:07
Novi komentar
nužno
nužno