« Žene
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
WTF?

Polovica žena ima rezervnog partnera?

Drugi izbor je osoba koju žene u prosjeku poznaju sedam godina, a najčešće ga je sadašnji partner upoznao u nekoj prilici

Za svaki slučaj ...
Za svaki slučaj ... (Arhiva)
Više o

žene

,

veze

,

muškarci

,

rezervni partner

Žene obično u vezu ulaze otvorena srca, barem se do sada tako mislilo, no najnovije istraživanje je pokazalo da nevjerojatnih 43 posto žena ima plan B u slučaju da im stvari u novoj vezi ne funkcioniraju po planu.

Kako bi stvar bila još gora, uvijek se radi o onom "prijatelju" koji im je "poput brata", pokazala je anketa koja će vjerojatno navesti dobar dio muškaraca da se malo zamisle.

>> Kada žene varaju bez razmišljanja i kajanja >>

Preciznije, drugi izbor je osoba koju žene u prosjeku poznaju sedam godina, a najčešće ga je sadašnji partner upoznao u nekoj prilici. Obično se radi o nekom bivšem ili kolegi s posla.

Inače, dvadeset posto žena je priznalo da im je rezervni partner već izjavio beznadnu ljubav i spremnost da zbog nje ostavi sve ...

No, nije ni to najgore ... četvrtina žena prema rezervi ima jednako snažne osjećaje kao prema trenutnom partneru, dok njih čak 15 posto priznaje da su osjećaji za rezervu zapravo jači od osjećaja za trenutnog partnera. 

>> Najčešći razlozi ženske nevjere >>

Ipak, trećina žena misli da se nikad neće dogoditi ništa između nje i rezerve, za utjehu trenutnim partnerima.

A stalno se piše da su muškarci ti koji uvijek imaju neku rezervu u glavi ...

25.09.2014. 20:02:00
Novi komentar
nužno
nužno