« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca
SAZNAJEMO

Zeleni čaj stvarno skida kile?

Ako se mučite s kilogramima neko vrijeme, metode koje obećavaju brze rezultate unutar nekoliko dana, najčešće ne funkcioniraju

Stvarno radi?
Stvarno radi? (Arhiva)
Više o

zeleni čaj

,

skidanje kilograma

Ako ste doista odlučni smršavjeti, promjena životnog stila koji uključuje zdravu, po mogućnosti mediteransku prehranu, puno svježeg voća i povrća, više žitarica i grahorica te redovno vježbanje sigurno će uroditi plodom.

U tom je kontekstu jako važno piti puno tekućine i premda je voda uvijek najbolji izbor, nezaslađeni napici također imaju svojih prednosti, a mežu njima prednjači zeleni čaj.

Može li zeleni čaj pomoći pri gubitku kilograma?

Zeleni čaj je vjerojatno najzdraviji izbor među nezaslađenim napicima i premda ne može biti zamjena za vodu, u odnosu na nju ima neke prednosti koje utječu na mršavljenje. Nekoliko šalica dnevno može utjecati na mršavljenje, a evo i kako...

Lakše ćete vježbati - premda zvuči pomalo nevjerojatno, zeleni čaj će vam dobro doći ako vježbate. Kofein je stimulans koji aktivira živčani sustav pa se lakše pokrećemo i lakše odrađujemo fizičke zadatke.

Održava zdrav metabolizam - neki sastojci u zelenom čaju, poput kofeina i antioksidansa polifenola, pomažu pri mršavljenju jer pozitivno utječu na metabolizam i ubrzavaju ga.

Pomaže pri smanjenju šećera - konzumirate li puno šećera, to ne može biti dobro za vaše zdravlje. Zato uvođenje nezaslađenog zelenog čaja u prehranu može potaknuti organizam da se navikne na manje količine šećera što pak neminovno vodi do gubitka kilograma, piše Yahoo.

10.02.2022. 18:01:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    10.02.2022. 18:50
    lijeci upale
Novi komentar
nužno
nužno