« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci
OPA!

Za 7 dana do ravnog trbuha

Naravno, ako imate poveliku trbušinu nemate šanse ni u tragovima, no ako spadate u one s malim šlaufićem - ima nade za ljetnu liniju

Bez muke nema ništa
Bez muke nema ništa (Arhiva)
Više o

vježbanje

,

savjeti

,

ravan trbuh

Ravan trbuh želja je svima prije nego što se odluče pokazati tijelo na plaži, no većini to ipak izgleda kao nemoguća misija... a nije.

Naravno, samo za one čiji šlauf odavno nije prešao veličinu prosječne auto gume, pa evo nekoliko savjeta kako za samo sedam dana dotjerati tih par kilica viška u red i predstaviti se svijetu u najboljem svjetlu.

Alkohol - zbog alkohola se vaš trbuh može činiti napuhnut. Kako bi došli do savršene figure i ravnog trbuha za samo sedam dana, u potpunosti izbacite alkohol.

Ciljane vježbe - pod time mislimo na vježbe za trbuh. Tri puta tjedno radite trbušnjake i podižite noge: tri seta od 20 ponavljanja trebalo bi biti dovoljno. Također, ubacite i vježbu plank (daska) držeći svoje tijelo u uzdignutom položaju na koljenima 30 do 60 sekundi. 

Kružni trening - ako želite izgraditi mišiće, a u isto vrijeme i sagorjeti masti, kružni trening tri puta tjedno će vam pomoći da ostvariti svoj cilj. Kako to postići? U jednom setu 15 puta ponovite iskorak, sklekove i zgibove. Ne morate ići u teretanu, parkić ispred zgrade će biti dovoljan. Poslije svake vježbe skačite preko užeta jednu minutu.  Po treningu ćete izgubiti oko 500 do 600 kalorija.

Prehrana - ako pokušavate doći do ravnog trbuha u samo sedam dana, vrlo je važno paziti što unosite u svoje tijelo ako želite vidjeti promjenu. Voće, povrće, integralni kruh, piletina, govedina, riba i nemasni mliječni proizvodi trebali bi zamijeniti procesiranu hranu punu šećera.

Sol - kako bi smanjili zadržavanje vode, smanjite unos soli. Začinite hranu s drugim začinima i biljem.

Voda - voda izbacuje toksine iz tijela, što će vam pomoći i kod ravnog trbuha, ali i kod sjaja kože. Pijenje vode ne znači da morate popiti 20 litara vode dnevno, već i zdrava pića poput zelenog čaja bogatog antioksidansima i svježe cijeđene sokove. 

I da, naravno - nema varanja, jer onda nema ni ravnog trbuha...

02.07.2018. 11:01:00
Novi komentar
nužno
nužno