Lifestlye AUTO
MA KAKVA KRIZA?

Maybach ne mari za recesiju

objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Iako je kriza već ozbiljno poharala svjetsku autoindustriju, neki proizvođači ne vjeruju u pesimistična predviđanja, ili barem žele ostaviti takav dojam. Maybach se tako odlučio poraditi na… više »

PRESTIŽNA SURADNJA

BMW i Mercedes-Benz intenziviraju planove o suradnji

objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Dva njemačka prestižna automobilska branda BMW i Mercedes-Benz intenziviraju planove o udruživanju snaga na području istraživanja i proizvodnje, u nastojanju da srežu troškove u… više »

Toyota ipak prva na svijetu

objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Japanska kompanija Toyota Motor pretekla je General Motors (GM) u utrci za mjesto najvećeg svjetskog proizvođača vozila koje je američki automobilski gigant držao 77 godina. GM je u srijedu… više »

Detroitska parada limuzina

objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Recesija je pogodila i auto industriju, ma kako se detroitski spin doktori trudili prikazati NAIAS 2009 sjajnom izložbom najnovijih dostignuća. Svima je još u sjećanju vožnja mogula iz… više »

Najkvalitetniji automobil je Audi A6

objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

Vodeća njemačka i svjetska tvrtka za provedbu tehničkih pregleda vozila Dekra objavila je listu vozila sa zabilježenim najmanjim brojem kvarova iz koje proizlazi da je najkvalitetnije vozilo… više »

Švicarsko električno čudo

objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

Švicarska tvornica automobila Mindset javnosti je predstavila prototip svog vozila na električni pogon E-motiona, 18 mjeseci nakon što je krenula u taj projekt. Sportski… više »

Ford Fiesta naš auto godine

objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci

Ford Fiesta je automobil godine 2008. u izboru koji je organizirala Hrvatska automobilska udruga, priopćeni je iz te udruge. U objašnjenju se kaže da Ford Fiesta koristi naprednu… više »

Opel Astra najprodavaniji model

objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

U Hrvatskoj je prema podacima agencije Promocija Plus u prvih deset mjeseci ove godine registrirano 86.913 novih i rabljenih osobnih vozila, što je za 7,1 posto manje nego u istom… više »

PRAVNI SAVJETI - TKO IMA PRAVO NA NAKNADU ŠTETE NAKON PROMETNE NEZGODE

Krivac ne dobija odštetu za ozljede

objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

Poštovani,Nedavno sam doživio prometnu nezgodu koju sam skrivio kao vozač. Mojom krivnjom su oštećena oba vozila, a ja kao vozač i jedan putnik u mom vozilu, pretrpjeli smo… više »

SAAB 9-3 SPORTCOMBI 1.9 TTID AERO

Vežite pojaseve, polijećemo...

objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

Ako se želite istaknuti automobilom koji nitko drugi nema, a da nije skup kao zlato, dolazite do jedinog mogućeg odgovora. Saab 9-3 Sportcombi 1.9 TTID Aero svojom pojavom i imidžem naime… više »

KIA CEE’D SW 1.4 LX FRESH

Kompaktni karavan za vožnju svaki dan

objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

Kia je ponudu modela Cee’d nakon hatchback verzije (5 vrata), obogatila i karavanskom inačicom SW čiji je najjači adut velik i prilagodiljiv prtljažnik osnovnog kapaciteta 534 litre.… više »

TOYOTA AURIS 2.2 D-4D D-CAT SPORT

Brzo juri, malo troši

objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

Auris je zamijenio Toyotin legendarni model Corollu, sinonim za pouzdanost u cijelom svijetu. Nadogradnja je to kvalitete i pouzdanosti, upakirane u moderan atraktivan dizajn. Dizajnerska… više »

Tri svjetske premijere Honde na sajmu u Parizu

objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

U Parizu će Honda predstaviti tri svjetske premijere. Počasno mjesto na njihovom štandu će zauzeti koncept Insight, kojim se najavljuje početak nove faze hibridne strategije. Naime,… više »

Mazdin adut u Parizu - urbani koncept Kiyora

objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

Mazdin lagani urbani koncept Kiyora će svjetsku premijeru imati uskoro u Parizu. Kiyora (na japanskom znači ‘čista’), predstavlja cestovnu harmoniju između ugodne vožnje,… više »

Uskoro stiže novi Mégane

objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

Novi Renault Mégane će u prodaji biti od studenoga 2008. Mégane je robustan i opremljen sustavima za veću udobnost i ergonomiju. To uključuje kombinirane analogne i digitalne… više »