Lifestyle
MLJAC

Slasna salata za doručak

objavljeno prije 11 godina

Doručak je, kažu nutricionisti, najvažniji obrok u danu, a posljednja su istraživanja pokazala da bi zapravo trebao biti i najobilniji.  Zato vam donosimo jedan jednostavan recept za… više »

MMM

Voda je ključan dio svake dijete

objavljeno prije 11 godina

Dijete padaju na pamet čim malo jače zasja sunce, jer se odmah prisjetimo plaža i naših tijela u kupaćim kostimima, no zadnja stvar na koju pritom pomišljamo je voda. Nema… više »

SAVJETI

Dovoljno je vježbati i jednom tjedno

objavljeno prije 11 godina

Vježbanje je filozofija za sebe, i postoji mali milijun savjeta kako učinkovito i kvalitetno vježbati, kao i što će to dobroga donijeti našem tijelu i zdravlju.  Najnoviji… više »

OPREZ!!

Kako vam tijelo javlja da ste umorni

objavljeno prije 11 godina

Zdrav san je ključan za zdravlje, a trebao bi trajati između sedam i devet sati, kažu znanstvenici. Sve manje od toga uzrokuje probleme sa srcem, pretilost i remeti vaše uobičajeno… više »

PRIRODA

Napravite sjajno domaće ulje za sunčanje

objavljeno prije 11 godina

Priroda je oduvijek bila izvor najboljih rješenja za ljepotu, pa ne čudi da su naše bake smislile svoju varijantu ulja za sunčanje puno prije nego što su kemijske inačice… više »

UFF

Vježbate, a kile ne idu dolje?

objavljeno prije 11 godina

Idete redovito u teretanu, vrijedno vježbate gotovo svaki dan i masne naslage su i dalje tamo gdje su i bile? Bit će da griješite negdje, poručuje Adam Bornstein, osobni trener i autor… više »

MLJAC?!

Trikovi za smanjenje apetita

objavljeno prije 11 godina

Od rođenja nas uče da pojedemo sve što nam stave na tanjur, tako da nije čudo da imamo problema s određivanjem porcija kad odrastemo. Količina hrane koju unosimo u najvećem je broju… više »

VRUĆINE

Namirnice koje gase žeđ

objavljeno prije 11 godina

Znate li da se žeđ javlja već nakon gubitka 1 posto vode u organizmu, a dobro je znano da se bez vode može preživjeti tek par dana.  Kao što smo već pisali, žeđ se javlja kad ste… više »

COOL

Scrooser - električni romobil s biciklističkom tehnologijom

objavljeno prije 11 godina

Svijet intenzivno traži alternativna vozila za gradski transport. Mala start-up tvrtka IFPEG mbH iz Dresdena u Njemačkoj sjetila se već pomalo zaboravljenog prijevoznog sredstva koje su za… više »

UŽIVAJTE

Riješite se stresa na otvorenom

objavljeno prije 11 godina

Ljeto nam omogućava dug boravak na otvorenom, što bi tijekom godišnjeg odmora trebalo maksimalno iskoristiti za opuštanje i smanjivanje stresa, kako bi vratili psihički… više »

OPREZ!

Poslušajte savjete i spriječite dehidraciju

objavljeno prije 11 godina

U ove vrele ljetne dane ne smije se zaboraviti redovno hidrirati tijelo, jer pojačanim znojenjem naše tijelo stalno balansira na rubu dehidracije. Naravno, ovo je posebno važno za… više »

NOVOSTI

Fiat 500L Living - pravi obiteljski fićo

objavljeno prije 11 godina

Pred vama su prve fotografije novog Fiatovog modela automobila koji će imati svjetsku premijeru početkom srpnja 2013. u Milanu povodom šeste obljetnice lansiranja modela '500'. Fiat… više »

WOW :)

Programiranjem stanica do idealne linije?

objavljeno prije 11 godina

Američki znanstvenici otkrili su protein koji djeluje kao prekidač te odlučuje o tome hoće li se prekursori masnih stanica pretvoriti u bijele masne stanice koje pohranjuju kalorije ili u… više »

AAAA!!!

Kako uspješno savladati bijes

objavljeno prije 11 godina

Bijes ne treba zadržavati u sebi, kažu znanstvenici sa Sveučilišta Carnegie Mellon, već je najbolje jasno verbalizirati ljutnju kako biste je ublažili i poštedjeli svoje… više »

PAZI OVO!

Zašto voće i povrće gubi kvalitetu u hladnjaku

objavljeno prije 11 godina

Voće i povrće trebalo bi se držati na mjestu koje ima dovoljno svjetlosti i normalnu izmjenu dana i noći kako bi što duže imalo sve svoje zdrave sastojke, tvrde stručnjaci. Naime,… više »