« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 4 godine
SJAJNO!

Tibetanske kapi za jači imunitet i bolje zdravlje

Sezona prehlada, gripa i raznih drugih bolesti je pred nama, pripremite svoj organizam i obranite ga pomoću drevnog tibetanskog recepta

Tibetanske kapi pripremaju se vrlo jednostavno
Tibetanske kapi pripremaju se vrlo jednostavno (Arhiva)
Više o

prirodni antibiotik

,

češnjak

,

tibetanske kapi

Tibetanske kapi recept su star gotovo 5 tisuća godina i jednako toliko dugo koriste se za jačanje imuniteta i bolje zdravlje. Recept je izuzetno jednostavan, ali i moćan, jer je glavni sastojak najmoćniji prirodni antiobiotik - češnjak.

Recept za tibetanske kapi

Sastojci:

- 350 g domaćeg češnjaka
- 200 ml medicinskog alkohola (bez metanola

Priprema:

Ogulite češnjak i nasjeckajte na krupnije komadiće. Sterilizirajte staklenku, ubacite komadiće češnjaka i prelijte medicinskim alkoholom, pa kratko promiješajte žlicom. 

Dobro zatvorite staklenku, stavite je na hladno i tamno mjesto i ne otvarajte 10 dana. Nakon toga, otvorite staklenku, procijedite tekućinu, komadiće češnjaka bacite, a tekućiu vratite u staklenku i stavite u hladnjak.

Primjena

Tri puta dnevno nakapajte dvije kapi u čašu vode, popijte prije doručka, ručka i večere. Terapija traje 12 do 15 dana.

Blagodati za organizam

- jačanje imuniteta
- priprema organizma za sezonu prehlada i gripe
- regulacija krvnog tlaka
- snižavanje razine lošeg kolesterola u krvi
- liječenje gastritisa
- liječenje bronhitisa i ostalih respiratornih bolesti
- ubrzavanje metabolizma

11.10.2015. 16:30:00
Novi komentar
nužno
nužno