Lifestyle
CITRöEN C4 COUPE 1.6 16V RUNNER

Francuski zavodnik

objavljeno prije 12 godina

Citroen C4 s trojim vratima, odnosno njegova kupeovska verzija, vrlo je upečatljiva i atraktivna. Linija tako tipična za kupee, koja se od sredine krova naglo spušta prema zadnjem… više »

NOVA GENERACIJA SEATA IBIZE 1,4i 16V SPORT SA 85 ‘KONJA’

Španjolska zavodnica obara kvalitetom

objavljeno prije 12 godina

Seat Ibiza je uvjerljivo najpopularniji model automobila španjolskog proizvođača. Svježe predstavljena nova, četvrta generacija Ibize ispočetka je u prodaji kao kombi-limuzina sa… više »

OD 17. LIPNJA U HRVATSKOJ NA SNAGU STUPIO NOVI ZAKON O SIGURNOSTI PROMETA

Strožim kaznama protiv prekršitelja

objavljeno prije 12 godina

Novi Zakon o sigurnosti cestovnog prometa stupio je na snagu u utorak 17. lipnja, nakon što je proteklo osam dana od objave u Narodnim novinama. Zakon je promijenjen s ciljem da se… više »

MAZDA 2 SPORT

Malena i paprena

objavljeno prije 12 godina

Predstavljena u jesen 2007., nova Mazda2 odmah je  postala hit u Europi. Od tada do svibnja 2008. u Europi je prodano oko 40.000, a u Hrvatskoj oko 700 primjeraka. U prosincu… više »

PEUGEOT 4007 PLATINUM 2.2 HDI

Najmoćniji član lavlje obitelji

objavljeno prije 12 godina

Isto kao i Citroenov C-Crosser, Peugeot 4007 napravljen je u kooperaciji s japanskim Mitsubishijem. ‘Brak’ Mitsubishija i grupacije PSA Peugeot Citroen iznjedrio je francuske… više »

Nikada ne kuham po receptima

objavljeno prije 12 godina

Za mlađe generacije, koje ne znaju da Rene Bakalović nije uvijek pričao o čarima hrvatske kuhinje i općenito dobre spize, potrebno je reći da iza najpoznatijeg hrvatskog gastronomada stoje… više »

PISMO ČITATELJA

Sluga Jernej ili hrvatska priča o leasingu

objavljeno prije 12 godina

Krediti ili leasing često su jedini način da dođete do željenog i potrebnog vozila. Priča koja slijedi nije nova, traje već duže vrijeme i periodično se pojavljuje u medijima. No, i dalje… više »

Adut je Racing Lancer

objavljeno prije 12 godina

Mitsubishi će na reli natjecanju Dakar Series 2009. u Južnoj Americi predstaviti novi model nazvan Racing Lancer MRX 09. Na taj način se opraštaju od uspješnog modela Pajero… više »

Gas do daske

objavljeno prije 12 godina

7 posto manje automobila je japanska Toyota prodala u Europi u prvih šest mjeseci 2008. godine. Od marke Toyota se naime prodalo 592.496 automobila, dok je pad prodaje marke Lexus… više »

Camaro u Europi na proljeće 2009.

objavljeno prije 12 godina

Chevrolet je u Detroitu pred nekoliko dana predstavio serijsku verziju sportskog modela Camaro. Amerikanci kažu da je to sportaš za 21. stoljeće kojeg odlikuju atraktivan izgled,… više »

Hibridi i bolidi na BIMS autosalonu u Londonu

objavljeno prije 12 godina

Autosalon British International Motor Show (BIMS) koji se upravo održava u Londonu, centralni je ljetni događaj ove vrste.Glavna zvijezda salona na Otoku je svakako engleski električni bolid… više »

Jelovnik

Slatko

objavljeno prije 12 godina

Naš slastičar Prva asocijacija na slastičarnicu s tradicijom za mnoge je ‘Horak’. Još 1929. Jaroslav Horak je otvorio slastičarnicu u Preradovićevoj ulici koja se… više »

Jelovnik

Lagano, lagano

objavljeno prije 12 godina

Naš kuharDino Galgavano svoje, za ovo podneblje neobično prezime, duguje ocu Sicilijancu, a ljubav prema kuhanju majci Virovitičanki. No, često ističe da se u njihovoj kući… više »

Gastro svijet

Restorani s najboljim pogledom

objavljeno prije 12 godina

Restorani koji su se udobno smjestili na vrhu zgrade ili tornja oduvijek su bili atraktivni, ali, naravno, nisu svi uspjeli jednako spojiti ugodno oku i nepcu. Časopis ‘Food and… više »

Gastropis - Tunis

Ljuta papričica za ljubav

objavljeno prije 12 godina

Sunce, more, masline, mediteranski šušur, uzbudljiva pustinja, kulinarski specijaliteti za prste polizati, najbolje maslinovo ulje na svijetu i još bolje vino. To je… više »