Lifestyle
9. 4. 2009.

Knjiga dana - Kolači: Recepti za pripremanje jedinstvenih i ukusnih kolača

objavljeno prije 10 godina

Ideja o kolaču povezana je s pričom koja vuče korijenje iz davnih vremena. U mitologiji su se bogovi hranili nektarom i ambrozijom na bazi voća i meda. Međutim, manje je poznato da su mnogi… više »

KOMBINIRANJE VJEŽBI

Mala škola zdravog života - 8. tjedan

objavljeno prije 10 godina

Vježbate li prenaporno i prečesto moglo bi vam se dogoditi da se preopteretite. Jedini način da to spriječite je uvođenje rutine. ' Usredotočite se na različite grupe mišića prilikom… više »

IZNIMKA

Naomi Campbell kritizira rasizam u svijetu mode

objavljeno prije 10 godina

Bivša britanska manekenka Naomi Campbell požalila se u razgovoru za njemački časopis Glamur na prikriveni rasizam koji vlada u svijetu mode, rekavši da su crnkinje "iznimka" u… više »

Mala škola zdravog života – 7. tjedan

objavljeno prije 10 godina

Razinu tjelesne spremnosti možete stvarno unaprijediti samo ako svoju dnevnu rutinu odvježbate bez pauze između vježbi. „Ako želite biti u sjajnoj formi i izgarati masnoće, kružni… više »

NOVA KRPICA

Bacite tange i privežite fundoshi

objavljeno prije 10 godina

Tvrtka Wacoal iz Kyota muku je mučila sa smišljanjem noviteta kojime bi osvježila branšu, a on im se već stoljećima nalazio pred nosom, odnosno oko prepona. Tradicionalno… više »

Mnogo cvijeća i mirisa u spavaćoj sobi

objavljeno prije 10 godina

Uobičajeno pravilo da se cvijećem uredi samo dnevna soba, čini se, nije točno. Aromaterapija u spavaćoj sobi učinit će čuda. Ako želite ugodnije snove, stavite u spavaću sobu nešto… više »

Zidne naljepnice inspirirane prošlošću

objavljeno prije 10 godina

Tisak je nulti stupanj dizajna. Francuska tvrtka  Harmonie Interieure osmislila je seriju zanimljivih zidnih naljepnica inspiriranih starim tiskarskim slovima. Kolekcija se zove Temos… više »

Zračna avantura moćnog Mini Coopera

objavljeno prije 10 godina

U jubilarnoj 2009. godini mnogi fanovi Minija diljem svijeta imaju prilike uživati u novim izvedbama BMW verzije ili u originalnoj - a novoj, brzoj i slatkoj 'makini'. No tu je i Mini… više »

dobar tek

Sreća zvana sladoled

objavljeno prije 10 godina

Prema starim zapisima, sladoled potječe iz Kine gdje se pripremao kao ledeni napitak od voćnih sokova i snijega, a tek se poslije u njegovoj pripremi počelo koristiti i mlijeko. U srednjem… više »

Kreativna igra s tapetama

objavljeno prije 10 godina

Iako je bilo razdoblja kada su bile više ili manje u trendu, možemo reći da su zidne tapete oduvijek bile neizostavni dio uređenja interijera. Današnji trendovi ponovno nameću… više »

Namještaj za osnovnoškolca

objavljeno prije 10 godina

Bez obzira na to kako financijski teška vremena bila, roditelji će uvijek nastojati svojoj djeci priuštiti najbolje i najkvalitetnije. Pogotovo ako je riječ o maloj djeci koja… više »

Zavjese - ukras doma

objavljeno prije 10 godina

Trendovi zastarijevaju i ponovo se vraćaju. To ne vrijedi samo za modu. Jednake promjene se događaju i u svijetu zavjesa i dekora.Načini prekrivanja prozora su se mijenjali kroz povijest i… više »

Staklo u interijeru

objavljeno prije 10 godina

Primjena stakla u opremanju modernih interijera je gotovo obavezna. Svojom transparentnošću, mogućnostima obrade i oblikovanja, staklo se nametnulo kao materijal idealan za uređivanje… više »

Mala škola zdravog života - 6. tjedan

objavljeno prije 10 godina

Koja je tajna pridržavanja plana vježbanja? Odgovor je vrlo jednostavan: miješajte vježbe! Kako biste bili u mogućnosti držati se dnevnog rasporeda, vaše vježbanje mora biti… više »

nezdravo svako pretjerivanje

Jedan šnicl dnevno obećava bolest

objavljeno prije 10 godina

Američki su znanstvenici objavili nove dokaze koji upućuju na to da previše crvenoga mesa u prehrani znatno šteti zdravlju, objavio je BBC u utorak. Američko istraživanje,… više »