Lifestyle
PRVI DIO

Higijenska sredstva iz kućne radinosti - pasta za zube

objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci

U redu, velika većina nas nema vremena da se zabavlja raznoraznim pripravcima i napitcima i slično tome; jednostavnije je izdvojiti nekoliko novčanica i kupiti sve što nam je potrebno.… više »

ZA LJEPŠU KOŽU

Poklonite svom licu tretman maskom od avokada

objavljeno prije 9 godina

Maske za lice su odlično su sredstvo za čišćenje pora, odstranjivanje akni i vlaženja suhe kože. A masku za lice možete napraviti i sami, na primjer, od avokada. Gnječite avokado… više »

DOBRO RAZMISLITI

Opasnosti dijeta poznatih - 4. dio

objavljeno prije 9 godina

Stigli smo da kraja površnog opisivanja opasnosti koje se kriju iza dijeta koje slijede poznate ličnosti danasšnjice i koje slijede brojni 'obični smrtnici'. nema se što… više »

Što učiniti s dugom kosom ljeti?
REAGIRAJTE NA VRIJEME

Testirajte zdravlje svoje kose na jednostavan način

objavljeno prije 9 godina

Sjajna i zdrava kosa je želja svake žene. Nažalost, različiti čimbenici kao što su prljavost, nekontrolirano korištenje sušilice i pegle za kosu, te pretjerano bojanje… više »

NEMA SUŠE

Pametna tegla za cvijeće svijetli kad treba zaliti biljku

objavljeno prije 9 godina

Vjerojatno je svima poznato da kad biljka ili neku kućni cvijet pokaže znakove za uzbunu, odnosno da ga treba zaliti to znači da je već prekasno. Međutim, pametna tegla, odnosno posuda za… više »

NUSPOJAVE

Opasnosti dijeta poznatih - 3. dio

objavljeno prije 9 godina

Ako se do sada niste uvjerili da u smislu dijeta svaka medalja zaista ima dvije strane, možda će vas u to uvjeriti limun dijeta i dijeta pet faktora. Limunska detoksikacija/Limun dijeta… više »

KORISTAN ODMOR

Volonturizam - dajte i vi nešto od sebe

objavljeno prije 9 godina

Volonturizam - kombinacija odmora i volontiranja - postaje sve popularniji oblik trošenja slobodnog vremena. A upravo to što ćete dati dio svojeg slobodnog vremena drugim… više »

KRIOLIPOLIZA

Smršavite smrzavanjem masnih naslaga

objavljeno prije 9 godina

Koncept topljenja masnih stanica integriran je u većinu specijaliziranih tretmana mršavljenja, naročito onih koji uključuju lasere. Ali u Europu uskoro dolazi (pogađate, iz SAD-a)… više »

SVE ZA LJEPOTU?

Novi hit su Booty Pop gaćice koje podižu guzu

objavljeno prije 9 godina

Novost na svjetskom tržištu su ženske gaćice Booty Pop u kojima stražnjica izgleda okruglije i čvršće. Proizvođači ovih gaćica inspirirani su poznatim zvijezdama koje se ponose… više »

PREHRANA U ZONI

Opasnosti dijeta poznatih - 2. dio

objavljeno prije 9 godina

Nakon što smo vam ispričali nesretnu priču Gwyneth Paltrow i problemima koje je ona imala zbog makrobiotičke prehrane, sad na red dolazi kratak opis poznate Zona dijete. Zona dijeta… više »

NEMOGUĆA MISIJA

Štedite i kad se ima i kad se nema

objavljeno prije 9 godina

Novac je jedna od mnogih stvari koje uzrokuju stres. Trošiti novac kojeg nemate je lako, štedjeti novac koji nemate je teško. Je li uopće moguće uštedjeti nekoliko… više »

DOK TABLETE POČNU DJELOVATI

Glavobolje - kako ih se riješiti

objavljeno prije 9 godina

Glavobolje i migrene znaju biti pravi problem, naročito ako trebate ići na posao, u školu, na spoj pa čak i u krevet. Njihov intenzitet često varira, ali nije važno je su li slabe ili… više »

KOLEKCIJA CHELSEA

Ljubavna afera Dolce&Gabbane s nogometom se nastavlja

objavljeno prije 9 godina

Moda i nogomet još jednom su se ujedinili prilikom otvaranja novog lounge bara pri CFC-u (Chelsea Football Club). Ovo novorođeno partnerstvo je dio trogodišnjeg dogovora između… više »

ANTISTRES TERAPIJA

Uskoro automobilske klime s vitaminom C

objavljeno prije 9 godina

"Želimo da se vozači osjećaju zdravije u automobilu nego izvan njega", rekao je jedan inženjer Nissana tijekom demonstracije vozila u Yokosuku. Proizvođač također namjerava opremiti svoje… više »

NEDOSTATCI MAKROBIOTIKE

Opasnosti dijeta poznatih - 1. dio

objavljeno prije 9 godina

Vrsta i oblika dijeta koje obećavaju gubitak kilograma i poboljšanje zdravlja ima, kako se to kaže, mali milijun. Neke od njih se čine sasvim razumnima dok su druge ravne čistoj… više »