Kultura
FESTIVALI

Sedam novih izvođača na line-upu festivala Ultra Europe

objavljeno prije 11 godina

Na već impozantnu listu izvođača koji će ovo ljeto nastupiti na festivalu Ultra Europe u Splitu i Hvaru upisalo ih se još sedam. Tako će se izvođačima koji nastupaju prvi dan festivala… više »

WE ARE YOUNG

Diversity festival na Jarunu 16. lipnja

objavljeno prije 11 godina

Diversity je na ovim područjima jedinstveno i cjelodnevno događanje na Jarunu (veliko jezero), gdje se i inače održava festivalsko raspoloženje, s temom "We are young! - Mladi smo!" i "Svi… više »

AKCIJA

Tuborg Open Fair - nemoj piti i voziti

objavljeno prije 11 godina

U četvrtak i petak, 13. i 14. lipnja Zagreb očekuje Tuborg Open Fair, veliki proljetni festival, koji će tijekom dvije večeri servirati mnoštvo glazbenih poslastica. Festival će na… više »

INMUSIC 2013

Nova akcija INmusic festivala „Daj pet karata“

objavljeno prije 11 godina

Legendarni autobus iz filma „Ko to tamo peva" jedan je od publici najdražih rekvizita na INmusic festivalu, a kultna scena koja se u njemu odigrala ostvarit će se na ovogodišnjem… više »

PROMO

Koncertni promotori zadovoljni smanjenjem PDV-a

objavljeno prije 11 godina

Nakon zahtjeva koji je Udruga koncertnih promotera Promo zajedno s Hrvatskom glazbenom unijom uputila Vladi i Saboru Republike Hrvatske, na sjednici Vlade RH, a na prijedlog saborske većine,… više »

11. TFF

11. Tabor Film Festival uskoro otvara vrata

objavljeno prije 11 godina

Uz već spomenute četiri gostujuće države - Italije kao partnera ovogodišnjeg festivala, te filmova koji dolaze iz Cipra, Škotske i Turske, 11. Tabor film festival priprema… više »

ČESTITKE

Lemon slavi 4. rođendan ovaj vikend

objavljeno prije 11 godina

Nakon četiri godine predanog rada i osluškivanja vaših želja, ponosni smo na ostvareno i sretni s činjenicom da smo među najposjećenijim klubovima u strogom centru grada! Veseli… više »

INMUSIC 2013

Nova pojačanja lineupa INmusic festivala su Antenat i Mašinko

objavljeno prije 11 godina

U tijeku su završne pripreme za najveći hrvatski open air festival. Tri dana vrhunske glazbe i zabave na jarunskom Otoku hrvatske mladeži sve su bliža, a lineupu su se pridružila… više »

BRIJA

Pips Chips & Videoclips u Vintage Industrial Baru 06. lipnja

objavljeno prije 11 godina

Nakon nešto malo više od dva mjeseca kada se tražila karta viška, Pips Chips & Videclips se vraćaju u Vintage Industrial Bar u kojem će tik pred izlazak novog… više »

NOVOSTI

Novi album Iggyja i Stoogesa Ready to Die u prodaji

objavljeno prije 11 godina

Bolje nakon 40 godina nego nikad! Možda je to rečenica koja najbolje opisuje sjajan povratnički punk rock album Iggy Popa & The Stooges. Naime, legendarni glazbenik James Newell… više »

NOVI SPOT

Uspomena sna - Boa feat Ivana Kindl

objavljeno prije 11 godina

U vrijeme Novog vala kad se grupa Boa etablirala u najpoznatiji art-rock sastav na ovim prostorima, Ivana Kindl je tek sanjala o pjevačkoj karijeri. Puno godina kasnije,… više »

SCREEN ON THE GREEN

Besplatno kino pod zvijezdama

objavljeno prije 11 godina

Tek tri dana ostala su do otvorenja kina na otvorenom, odnosno do događanja Screen on the Green koje Zagrepčanima donosi besplatne kinoprojekcije… više »

SPEKTAKL

8 vrhunskih stand up komičara u Splitu

objavljeno prije 11 godina

U ovo vrijeme krize i negativnih misli osam komičara odlučilo je krenuti po lijepoj našoj i vikendima smijeha pomoći građanima, ovaj puta Splita,  da na bar dva sata dnevno u… više »

8. OGFB

Dođite na 8. Ogulinski festival bajke!

objavljeno prije 11 godina

Od 7. do 9. lipnja 2013. na već poznatim festivalskim scenama u Ogulinu - zavičaju bajke s programskim konceptom umjetničkog direktora Maria Kovača, održat će se 8. Ogulinski festival bajke… više »

DISCOTHEQUE RIVA 2013

Underworld i Fatboy Slim stižu u Split

objavljeno prije 11 godina

Već u prvom izdanju Discotheque Riva osigurala je titulu središnjeg glazbeno-scenskog događaja na Jadranu, a ovog će ljeta tu titulu itekako potvrditi jer će u gradu pod Marjanom svoj… više »