« Film
objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci
ZA KREATIVCE

Prijavite film na 25. Dane hrvatskog filma

Pravo prijave na 25. DHF imaju hrvatski filmovi i manjinske hrvatske koprodukcije kratkog, srednjeg i dugog metra (izuzev dugometražnih igranih filmova) koji su završeni nakon 1. siječnja 2015

Otvorene prijave za 25. Dane hrvatskog filma
Otvorene prijave za 25. Dane hrvatskog filma (DHF)
Više o

Dani hrvatskog filma

,

DHF

,

prijave

,

25. DHF

U tijeku su prijave filmova na 25. izdanje Dana hrvatskog filma (21. - 24. travnja 2016.) i to u kategorijama igranog, dokumentarnog, animiranog, eksperimentalnog i namjenskog (reklamni ili glazbeni spot) filma. Rok za prijavu je 22. veljače 2016., a prijave se vrše putem online prijavnice.

Pravo prijave na 25. DHF imaju hrvatski filmovi i manjinske hrvatske koprodukcije kratkog, srednjeg i dugog metra (izuzev dugometražnih igranih filmova) koji su završeni nakon 1. siječnja 2015. godine. Neće se razmatrati filmovi prijavljeni na prethodna izdanja Dana hrvatskog filma i filmovi koji su završeni prije navedenog roka. Filmove mogu prijaviti redatelji, producenti i nacionalna filmska tijela koji imaju pravo i ovlaštenje za zastupanje i prijavljivanje filmova.

Filmovi u konkurenciji 25. DHF-a natječu se za Grand Prix Dana hrvatskog filma, nagrade Oktavijan Hrvatskog društva filmskih kritičara, Nagradu Jelena Rajković Hrvatskog društva filmskih redatelja, nagradu Ocjenjivačkog suda za etiku i ljudska prava i Nagradu publike.

Dani hrvatskog filma održat će se od 21. do 24. travnja 2016. u kinima Europa i Tuškanac, a ove godine obilježit će svoj srebrni jubilej.

18.01.2016. 11:55:00
Novi komentar
nužno
nužno