« Film
objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca
FAK

Ideje za potencijalne filmske hitove

Pred vama je novih trinaest prijedloga za zasad nikad snimljene filmove. Zabrinuti da neću dobro podnijeti novi neuspjeh, ovaj su mi put nekim prijedlozima pomogli i kolege sa sajta, kaže Sven Mikulec

Nema do Šeksa ...
Nema do Šeksa ... (Arhiva)
Više o

FAK

,

filmski hitovi

Činjenica da još uvijek sastavljam ove liste i da moje ime niste vidjeli na creditsima nijedne kinouspješnice otkriva vam da nijedna od mojih prijašnjih ideja (prvidrugi i treći pokušaj) nije oduševila nikog utjecajnog. Ali nada umire posljednja! Pred vama je novih trinaest prijedloga za zasad nikad snimljene filmove. Zabrinuti da neću dobro podnijeti novi neuspjeh, ovaj su mi put nekim prijedlozima pomogli i kolege sa sajta. Pa krenimo...

13. Mad Šeks

Prvi u nizu šexploitation filmova. Za naše podneblje atipičan akcić film o iskusnom političaru koji kreće na osvetnički pohod protiv predstavnika vlasti nakon što u saborskoj kantini ukinu točenje alkohola mogao bi biti dašak svježeg zraka na učmalom polju domaćeg žanrovskog filma.

12. Deer John

Animirani film o simpatičnom jelenu Johnu i njegovim nastojanjima da nastavi živjeti nakon što ga družica ostavi zbog nekog jelena s većim rogovima, kojem će glas posuditi, naravno, Vedran Mlikota.

11. ISIS Dead People

Politički aktualni horor film donosi nam priču o dječaku koji oko sebe viđa duše pokojnih vojnika Islamske države. Predviđam box office bombu.

10. Sherlock Homeless

Nekoć najslavniji svjetski detektiv izgubio je bogatstvo ulaganjem u tvrtke koje je pokosila recesija i sad živi na zagrebačkim ulicama, gdje spava u Savskoj i često odlazi do šatoraša da se ogrebe za malo gulaša. Svoje dane provodi genijalno rješavajući zločine i misterije poput tko je imao prednost prilikom prometnih nesreća ispred njegove kartonske kutije, tko mu krade plastične boce ili tko je projektirao smiješne biciklističke staze u Zagrebu.

Sve prijedloge filmskih hitova pročitajte na FAK portalu

Piše: Sven Mikulec/FAK
14.01.2016. 10:14:00
Novi komentar
nužno
nužno