Kultura
NOVI ALBUM

Uskoro novi Radiohead

objavljeno prije 14 godina

Album će biti završen u 'sljedećih nekoliko tjedana', tvrdi bend. Gitarist Ed O'Brien otkrio je da je album skoro gotov - i dodaje kako je riječ o njihovom najboljem albumu… više »

AUKCIJA

Manetov autoportret prodan za više od 22 milijuna funti

objavljeno prije 14 godina

Rijedak autoportret vodećeg francuskog impresionista Edouarda Maneta prodan je u utorak na dražbi aukcijske kuće Sotheby's za 22,4 milijuna funta (193,5 milijuna kuna). "Autoportret s… više »

ČISTA ROMANTIKA

Bollywoodski filmovi koje morate pogledati

objavljeno prije 14 godina

Ples, pjesma, ljubav, patnja, novac i drama 'sastojci' su svih uspješnih filmova marke Bollywood. Indijski filmovi u prosjeku traju dva i pol do tri sata te su se počeli sve… više »

PREDSTAVA

Predstava Ekstravagancija/La extravagancia u Teatru &TD

objavljeno prije 14 godina

La extravagancia je dramski tekst jednog od najznačajnijih argentinskih kazališnih umjetnika mlađe generacije, Rafeala Spregelburda. Rođen 1970. u Buenos Airesu, Spregelburd je… više »

SLUŠAONA

Megadeth party u Močvari

objavljeno prije 14 godina

Nakon prošlomjesečnog nastupa Metallice, u Zagreb dolazi jedan sličan i žestok bend. Dobro je poznata činjenica da je Dave Mustaine - pjevač i gitarist Megadetha i sam bio u prvoj… više »

OSAM DUGIH GODINA

Natascha Kampusch u rujnu izdaje autobiografiju 3096 dana

objavljeno prije 14 godina

Autobiografija Austrijanke Natasche Kampusch, koju je oteo i osam godina zlostavljao Wolfgang Prikopil, bit će objavljena 8. rujna i već se može naručiti na internetu, objavio je izdavač List… više »

SLUŠAONA

Preslušajte novi album grupe Druyd u AKC Medika

objavljeno prije 14 godina

Jedan od najčudnijih i najčudnovatijih sastava svih prostora objavio je svoj prvi album pod nazivom Dronas. Ovaj heavy wood band orkestrira didgeridooima, gitarama, ženskim glasom,… više »

OTKAZANA SURADNJA

Gorillaz i Alan Moore ipak neće surađivati

objavljeno prije 14 godina

Iako je bilo najavljeno da će Moore i Gorillaz zajednički raditi na operi o alkemičaru iz 16. stoljeća Johnu Deeju, od cijele priče neće biti ništa. Moore je, oduševljen idejom,… više »

SUMMER EDITION 9 8 0

Retro tulum za početak sezone na Zrću

objavljeno prije 14 godina

Najveće domaće i strane zvijezde osamdesetih i devedesetih uveličat će spektakularno otvaranje još jedne, osme po redu, vruće sezone kluba Aquarius na Zrću. Festival Summer edition 9 8… više »

GLAZBENE MIJENE

Whitesnake zamijenio bubnjara, basist se još traži

objavljeno prije 14 godina

Iz Whitesnakea su i službeno potvrdili da basist Uriah Duffy i bubnjar Chris Frazier nakon dugog, uspješnog i zabavnog "putovanja" više nisu članovi Whitesnakea. Uriah Duffy U… više »

INMUSIC

Nulti dan T-Mobile INmusica u znaku Alice in Chains

objavljeno prije 14 godina

Unatoč lošem vremenu jučerašnje otvorenje T-mobile INmusic festivala privuklo je velik broj posjetitelja, koji su po blatu, vjetru i kiši odlučili ne propustiti ovaj… više »

GLASNIJE OD ŽIVOTA

Yawning Man u Zagrebu

objavljeno prije 14 godina

Nakon uspješnog gostovanja velikog Brant Bjorka, ista ekipa krenula je u nastavak putovanja po stoner i desert rock bespućima. Tako je red došao i na Yawning Man, zaslužne za… više »

MOČVARA

Najluđi tulum u gradu

objavljeno prije 14 godina

Ovog petka u Močvari očekuje vas još jedan nezaboravni i prenenormalni plesni tulum pod nazivom Dirty Dancing. Nadamo se da znate da je potrebno dobro se fizički pripremiti, jer kada… više »

VODICE

Hacienda nastavlja s odličnim klupskim programom

objavljeno prije 14 godina

Nakon spektakularnog otvorenja Haciende prošlog tjedna uz Cozi Costi, nastavite u istom ritmu i ovog vikenda. U petak, 25. lipnja u Haciendu u goste dolazi britanska DJ-ica Sam Cooke,… više »

PULA

Pula demo fest okupio više od 50 bendova

objavljeno prije 14 godina

Uskoro kreće Pula demo festival na kojem nastupa čak 57 bendova, od kojih  53 demo benda i 4 headlinera. Budući da se festival održava svega nekoliko metara od mora u… više »