Kultura
VODICE

Hacienda nastavlja s odličnim klupskim programom

objavljeno prije 14 godina

Nakon spektakularnog otvorenja Haciende prošlog tjedna uz Cozi Costi, nastavite u istom ritmu i ovog vikenda. U petak, 25. lipnja u Haciendu u goste dolazi britanska DJ-ica Sam Cooke,… više »

PULA

Pula demo fest okupio više od 50 bendova

objavljeno prije 14 godina

Uskoro kreće Pula demo festival na kojem nastupa čak 57 bendova, od kojih  53 demo benda i 4 headlinera. Budući da se festival održava svega nekoliko metara od mora u… više »

STIŽE LEGENDA

Morgan Freeman počasni gost Dubrovnik Film Meetinga

objavljeno prije 14 godina

U filmu redatelja Clinta Eastwooda Morgan Freeman glumi predsjednika Južnoafričke Republike Nelsona Mandelu, a ta mu je uloga donijela četvrtu nominaciju za Oscara te mnoga druga priznanja i… više »

AURORA

Tony Cetinski i Viktoria Metzker na otvorenju Aurore

objavljeno prije 14 godina

Ovog vikenda, u petak 25. lipnja primoštenski klub Aurora otvara spektakularnu ljetnu sezonu 2010. tradicionalnim koncertom trenutno najpopularnijeg hrvatskog izvođača Tonyja… više »

Movie pub

1,5 Man show - Vlatko Štampar!

objavljeno prije 14 godina

Utorak 22.06. u 21h u Movie pubu, Savska 141.ulaz: 25kn. Osvojite ulaznice na Metro portalu!Rezervacije na 095/ 8140 483 Vlatko Štampar: 1982. godine - slomio je gležanj na ilegalnom… više »

21. 6. 2010.

Knjiga dana - Karen Kingston: Riješite se nereda uz pomooć feng shuia

objavljeno prije 14 godina

Raščišćavanje nereda može vam drastično preobraziti život. Ova će vam knjiga biti motivacija da nered raščistite i riješite se nagomilanih bezvrijednih stvari… više »

GLAZBA I MODA NA FILMU

Film 'Coco Chanel i Igor Stravinsky' u kinu Europa

objavljeno prije 14 godina

Riječ je o ekranizaciji dobro skrivane, kratke i strastvene romanse dvoje umjetnika koji su obilježili prošlo stoljeće, kraljice pariške mode Coco Chanel i slavnog ruskog… više »

ZAGREBAČKO ZLO

Malehookersi puni novosti

objavljeno prije 14 godina

Malehookers su zagrebačka rock and roll grupa ljudi koja je nastala 1996. godine. Muzički izričaj banda je pod jakim utjecajem bendova kao što su AC/DC, Sex Pistols, Rolling Stones i… više »

LJETO U OSIJEKU

7. UFO od 8. do 10. srpnja u Osijeku

objavljeno prije 14 godina

Vođen idejom promocije mladih bendova, od skromnih početaka 2004. godine do danas, Urban fest Osijek nastavlja s pružanjem prilike neafirmiranim glazbenim nadama da se u što boljem… više »

DANI SATIRE

Nagrađene predstave na 34. Danima satire

objavljeno prije 14 godina

Ocjenjivački sud je radio u sastavu:  Aida Bukvić (kazališna redateljica i docentica na Akademiji dramske umjetnosti) - predsjednica; Helena Buljan (glumica i profesorica na… više »

AKUSTIČNO LJUBAVNE

Nina Romić u Ksetu 21. lipnja

objavljeno prije 14 godina

Nina će u Ksetu nastupiti u pratnji Damjana Čakmaka na električnoj gitari i Frederica Lanza na klavijaturama i harmonici. Riječ je o djevojci koja nosi srce na reveru, a kritičari je navode… više »

IZLOŽBA I KONCERT

Izložba u čast Darka Glavana u Galeriji Ulupuh

objavljeno prije 14 godina

Izložba nastala u čast poginulog glazbenog kritičara Darka Glavana može se pogledati radnim danom i praznicima od 10 do 20 sati, subotom od 10 do 13 sati, dok je nedjeljom galerija zatvorena.… više »

ODBROJAVANJE DO POČETKA FESTIVALA

Raspored i satnica T-Mobile INmusic festivala

objavljeno prije 14 godina

T-Mobile INmusic festival održat će se od 21. do 23. lipnja na jarunskom Otoku hrvatske mladeži u Zagrebu.  Massive Attack, Billy Idol, The Flaming Lips, Alice in Chains, LCD… više »

MUSIC MAKES THE WORLD GO ROUND

21. lipanj - danas je Svjetski dan glazbe!

objavljeno prije 14 godina

Još 1976. godine, američkome glazbeniku Joelu Cohenu, tada zaposlenom na jednom francuskom radiju, pala je na pamet ideja o slavljenju glazbe kao takve, pa je predložio da se jedna… više »

HGF

Dead Western zatvara Hrvatski glazbeni festival u Zaboku

objavljeno prije 14 godina

Zabok je jedna od stanica Europske turneje osebujnog benda iz Kalifornije koji će na zatvaranju Hrvatskog glazbenog festivala predstaviti svoj novi album "Suckle At The Supple Teats Of Time".… više »