« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
SAVJETI

Uz pomoć prirode do snažnog imuniteta

Ako vas ovih dana muče kašalj, šmrcanje ili umor, velika je vjerojatnost da je narušen vaš imunitet

Pazite na imunitet
Pazite na imunitet (Arhiva)
Više o

zima

,

imunitet

,

jačanje imuniteta

Imunitet je prirodna sposobnost organizma da se odupre patogenima koji vrebaju iz okoline: virusima, bakterijama, gljivicama... Problem nastaje kroz cijelu godinu, a najučestalije zimi, kod nižih temperature, nedostatka fizičkih aktivnosti.i usljed manjeg dodira s prirodom te kada smo izloženi pojačanom stresu, nesanici i lošoj prehrani. No usprokos tome, moguće je postići snažan i stabilan imunitet i organizmu vratiti ravnotežu uz saveznike iz prirode. Zdravim životnima navikama, cjelovitom prehranom, ali i kvalitetnim odabirom cjelovitih dodataka prehrani lako je ojačati imunitet, podignuti razinu energije i ubrzati oporavak od bolesti.

· Astragalus je moćna adaptogena biljka koja značajno povećava otpornost organizma ne samo na fizički, nego I psihički stres te razne izazove poput izloženosti uzročnicima bolesti. Organska tinktura astragalusa odlična je 'prva pomoć' kad se pojave simptomi gripe, prehlade i kroničnog umora, ali i kao prirodna prevencija.

· Vitaminizirajte se i osnažite imunitet uz sinergijsko djelovanje 20 biljaka i 13 vitamina uz Hug Your Life NATURE'S MultiVitamins, koji spaja najbolje iz prirode. Bogat je prirodnim izvorima vitamina iz pomno biranih biljaka koji djeluju blagotvorno na cijeli organizam

· Royal Green Cink kompleks osigurava organizmu sinergijsko djelovanje cinka iz organski uzgojene biljke guave i vitamina C iz organske acerole uz dodatak đumbira, ginsenga, ehineceje, kurkume, timijana, ulja sjemenki suncokreta i maitake gljiva.

· Super C Antioksidant je dodatak prehrani koji sadrži vitamin C i čak 4 vrste super voća: camu camu, acerolu, aroniju i acai. Vitamin C doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa, doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti te povećava apsorpciju željeza

Snažni samo onoliko koliko je snažan naš imunitet

Svaki je dan nova prilika da osnažimo svoje  zdravlje uz pomoć moćnih, prirodnih i neškodljivih dodataka prehrani, a jačanjem imuniteta danas - osiguravamo si kvalitetnije i bezbrižnije sutra. Izaberite neki od izdvojenih prirodnih dodataka prehrani na bio&bio webshopu, a ako to napravite do nedjelje 05.02., dobit ćete po posebnoj ponudi do -15%. Osim što pomažu da osnažimo imunitet, izvrsni su i u preventivne svrhe. 

01.02.2023. 14:00:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    01.02.2023. 17:26
    vitamin c sta vise
Novi komentar
nužno
nužno