« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci
WOW!

Tekila pomaže u skidanju kilograma?!

Dosta nas razmišlja o svojem zdravlju, kilogramima, ali i ne vidimo ništa loše u povremenoj čaši vina ili gin tonicu, ali ima i bolji izbor

Nazdravlje!
Nazdravlje! (Arhiva)
Više o

mršavljenje

,

tekila

,

agavini

Mršavljenje i alkohol ne idu ruku pod ruku - kad pitate stručnjake, svi nutricionisti i fitness treneri će vam sigurno reći da smanjite ili u potpunosti izbacite unos alkohola. No, dosta nas razmišlja o svojem zdravlju, kilogramima, ali i ne vidimo ništa loše u povremenoj čaši vina - ili gin tonicu. 

Sad izgleda da dolaze dobre vijesti - studija je povezala tekilu i gubitak kilograma.

Prema izvješću predstavljenom na sastanku American Chemical Society, može vam pomoći i u snižavanju šećera u krvi. Točnije, šećer koji se prirodno pojavljuje u biljci agave od koje se radi tekila.

Ti šećeri se zovu agavini -  nisu isti kao sirup agave - i  nisu probavljivi, što znači da oni djeluju kao dijetalna vlakna i neće povećati šećer u krvi. Agavini su najbolji šećeri koji pomažu pri razvoju zdravog mikroba u ustima i crijevima, a mogu i pomoći ljudima da se osjećaju siti i samim time i manje jedu.

To ne znači da biste trebali stalno piti tekilu kako biste izgubili kilograme, ali sljedeći put na kad idete na piće, možda bi trebali naručiti jednu tekilu.

26.07.2018. 18:03:00
Novi komentar
nužno
nužno